Applaus voor de periodekampioenen!

Beste Antwerp-supporters

Net als iedereen met een hart voor R. Antwerp F.C. zijn wij, het bestuur van ACT as ONE, dolgelukkig met het behalen van de finaleplaats in 1b. Wij willen bij deze het clubbestuur van RAFC, de technische staf, de spelers en alle medewerkers op de club daarvoor van harte danken. Om onze waardering uit te drukken, roepen wij op om tijdens de eerste minuut van de wedstrijd van aanstaande zondag om 14.30u tegen KSV Roeselare een staande ovatie te geven voor iedereen die ervoor gezorgd heeft dat we deze wedstrijd mogen meemaken. Alle andere Antwerp-supportersfederaties doen mee.

Via deze weg willen wij van ACT as ONE ook KSV Roeselare danken omdat zij hun sportieve plicht hebben vervuld op het Lisp en K. Lierse S.K welgemeend proficiat wensen voor hun bijzonder knap seizoen. Het heeft deze keer niet mogen zijn, wij kennen dat.

Nu hopen op twee wervelende wedstrijden waarin we de promotie kunnen afdwingen. En dan … eindelijk terug waar we horen te zijn: bij de elite.

Met rood-witte groet
Het bestuur van ACT as ONE