Welkom bij de 1880 Business club

Wij spreken liever niet over sponsoring in de traditionele vorm, maar denken juist in samenwerkingsverbanden. Of dit nu een samenwerking op maatschappelijk, promotioneel of commercieel gebied is. 

Ons doel is een Businessclub op te richten die moet uitgroeien tot één van de grootste zakelijke netwerkplatformen van de regio. De diversiteit van de bedrijven die lid zijn van onze Businessclub; van kleine, regionaal opererende bedrijven, tot middelgrote, grote ondernemingen en multinationals is een troef die u op verschillende niveau`s netwerkmogelijkheden aan kan bieden.

Vraagt u zich af hoe u kan toetreden tot deze exclusieve club? Hieronder alle informatie. 

Praktische informatie 1880 Business Club

Vraagt u zich af wie de heren op deze prachtige zwart-wit foto zijn? Wel, dit is het bestuur van de Royal Antwerp Football Club anno 1913, we speelden toen nog in de Broodstraat.

Vraagt u zich af wie de heren op deze prachtige zwart-wit foto zijn? Wel, dit is het bestuur van de Royal Antwerp Football Club anno 1913, we speelden toen nog in de Broodstraat.

Instapprijs : 1880 euro + 120 euro (1880 euro is BTW plichtig, 120 euro niet) (=totaal van 2.394,80 euro op factuur)

VOORDELEN

 • Voorrang reservatie pre match dinners "Dine as One" (1 x dinner voor 2 personen inbegrepen in het lidmaatschap)

 • Sponsoring van events van de 1880 Business Club (Pre-match dinners, netwerk avonden) of van ACT as ONE (Kerstmarkt, pokertornooi, festival, ..)

 • Deelname aan 1880 Business Club events : netwerking

 • Direct marketing : toegang tot ledenbestand "ACT as ONE" of ledenbestand "1880 Business Club"

 • Visibility : logo en /of bedrijfsnaam op website, flyers, ACT as ONE magazine

Meer weten? Neem gerust contact op met Wim Geerts en wellicht zien wij u snel bij de 1880 Business Club!

Meet the sponsors

Fluvia Tanker Chartering - Tankerbevrachting  Scheepsmakelaars Fluvia Tanker Chartering is opgericht in 2005, maar ervaring van de medewerkers gaat al  heel wat langer terug. Wij bieden oplossingen voor alle ‘vloeibare’ zeetransporten in bulk om zo uw logistieke proces optimaal te organiseren. Uw vervoersprobleem is onze uitdaging!  Ongeacht welk vloeibaar product u wil verschepen, als tankerbrokers vinden wij de juiste scheepsruimte voor bv.  vloeibare chemicaliën, oplosmiddelen, enz. Hoe groot of klein de lading ook is (min. 500 ton), met onze deskundigheid lokaliseren voor u het juiste schip. Van of naar elke bestemming ook ter wereld, wij behandelen uw aanvraag. Dankzij ons wereldwijde netwerk van reders laten wij uw lading vervoeren waar en wanneer u dat wenst. Ons team van ervaren brokers biedt u een dienstenpakket aan dat alle activiteiten in tanker chartering omvat, van spot chartering tot tijd-bareboat charters, bevrachtingcontracten en speciale projecten. Bovendien stellen wij integrale vervoerspakketten samen, zoals zeevaartcontracten gecombineerd met overslag, binnentankvaart en/of tankopslag, vervoer met zgn. parceltankers gecombineerd met overslag in coasters voor doorvoer naar vele bestemmingen. Met onze ervaring, marktkennis en persoonlijke aanpak is Fluvia Tanker Chartering uw betrouwbare partner in het commerciële beheer van schepen.

Fluvia Tanker Chartering - Tankerbevrachting

Scheepsmakelaars Fluvia Tanker Chartering is opgericht in 2005, maar ervaring van de medewerkers gaat al  heel wat langer terug. Wij bieden oplossingen voor alle ‘vloeibare’ zeetransporten in bulk om zo uw logistieke proces optimaal te organiseren. Uw vervoersprobleem is onze uitdaging! 

Ongeacht welk vloeibaar product u wil verschepen, als tankerbrokers vinden wij de juiste scheepsruimte voor bv.  vloeibare chemicaliën, oplosmiddelen, enz.

Hoe groot of klein de lading ook is (min. 500 ton), met onze deskundigheid lokaliseren voor u het juiste schip. Van of naar elke bestemming ook ter wereld, wij behandelen uw aanvraag. Dankzij ons wereldwijde netwerk van reders laten wij uw lading vervoeren waar en wanneer u dat wenst.

Ons team van ervaren brokers biedt u een dienstenpakket aan dat alle activiteiten in tanker chartering omvat, van spot chartering tot tijd-bareboat charters, bevrachtingcontracten en speciale projecten.

Bovendien stellen wij integrale vervoerspakketten samen, zoals zeevaartcontracten gecombineerd met overslag, binnentankvaart en/of tankopslag, vervoer met zgn. parceltankers gecombineerd met overslag in coasters voor doorvoer naar vele bestemmingen.

Met onze ervaring, marktkennis en persoonlijke aanpak is Fluvia Tanker Chartering uw betrouwbare partner in het commerciële beheer van schepen.

Met meer dan 15 jaar ervaring in commodity trading en recyclage, onder andere als internationaal inkoper voor een groep papier- en kunststoffabrieken in de provincie Zhejiang in China, besloot ik in 2006 mijn eigen firma op te richten.  Inmiddels zijn wij actief in vrijwel alle landen van Europa en Zuid-Oost-Azië.  Wij exporteren vanuit de Europese zeehavens voornamelijk kunststof naar het Verre Oosten, voor recyclage.  Kunststof afvallen die door lokale recyclagebedrijven worden opgehaald bij bedrijven (productieafval, verpakkingsafval e.d.) en bij particulieren, worden in balen geperst en daarna door ons opgekocht en per zeecontainer verstuurd naar fabrieken aan de andere kant van de wereld, om er nieuwe producten mee te maken.   Vermits kunststof van petroleum gemaakt wordt en dus erg duur is, moet kunststof “afval” eerder beschouwd worden als secundaire grondstof dan als wegwerpproduct.  Wij betalen aan onze leveranciers dan ook hoge vergoedingen om deze materialen te mogen afhalen. Met onze deelname aan de ACT AS ONE business club willen wij de leuze ‘think globally,act locally’ onderschrijven. Enerzijds vanuit een enorm grote clubliefde voor R. Antwerp FC, maar anderzijds om ons, parallel aan onze intercontinentale activiteiten, ook lokaal te verankeren via een netwerk van interessante Vlaamse bedrijven.

Met meer dan 15 jaar ervaring in commodity trading en recyclage, onder andere als internationaal inkoper voor een groep papier- en kunststoffabrieken in de provincie Zhejiang in China, besloot ik in 2006 mijn eigen firma op te richten.  Inmiddels zijn wij actief in vrijwel alle landen van Europa en Zuid-Oost-Azië. 

Wij exporteren vanuit de Europese zeehavens voornamelijk kunststof naar het Verre Oosten, voor recyclage.  Kunststof afvallen die door lokale recyclagebedrijven worden opgehaald bij bedrijven (productieafval, verpakkingsafval e.d.) en bij particulieren, worden in balen geperst en daarna door ons opgekocht en per zeecontainer verstuurd naar fabrieken aan de andere kant van de wereld, om er nieuwe producten mee te maken.  

Vermits kunststof van petroleum gemaakt wordt en dus erg duur is, moet kunststof “afval” eerder beschouwd worden als secundaire grondstof dan als wegwerpproduct.  Wij betalen aan onze leveranciers dan ook hoge vergoedingen om deze materialen te mogen afhalen.

Met onze deelname aan de ACT AS ONE business club willen wij de leuze ‘think globally,act locally’ onderschrijven. Enerzijds vanuit een enorm grote clubliefde voor R. Antwerp FC, maar anderzijds om ons, parallel aan onze intercontinentale activiteiten, ook lokaal te verankeren via een netwerk van interessante Vlaamse bedrijven.

Mijn Boete.be  Op mijnboete.be vindt u informatie over verkeersovertredingen en boetes, en over uw verweermiddelen voor de politierechtbank. U krijgt hier gratis een eerste inschatting van de zaak van Jorgen Van Laer, strafrecht- en verkeersrechtadvocaat. Op die manier kunt u zich uitstekend wapenen om uw boete aanvaardbaar te houden. Mijnboete.be is een initiatief van Jorgen Van Laer en studio Legale advocaten, werkzaam in gans België. Hij en zijn team van gespecialiseerde advocaten  met een diepgaande kennis van de procedure en regelgeving rond snelheidsboetes, alcoholpercentages, vluchtmisdrijf en andere verkeersovertredingen staan voor u klaar. Mijnboete.be is dé plaats om alles te weten te komen over rechtsbijstand en een gratis advocaat.

Mijn Boete.be

Op mijnboete.be vindt u informatie over verkeersovertredingen en boetes, en over uw verweermiddelen voor de politierechtbank. U krijgt hier gratis een eerste inschatting van de zaak van Jorgen Van Laer, strafrecht- en verkeersrechtadvocaat. Op die manier kunt u zich uitstekend wapenen om uw boete aanvaardbaar te houden.

Mijnboete.be is een initiatief van Jorgen Van Laer en studio Legale advocaten, werkzaam in gans België. Hij en zijn team van gespecialiseerde advocaten  met een diepgaande kennis van de procedure en regelgeving rond snelheidsboetes, alcoholpercentages, vluchtmisdrijf en andere verkeersovertredingen staan voor u klaar. Mijnboete.be is dé plaats om alles te weten te komen over rechtsbijstand en een gratis advocaat.

L'épicerie du Cirque  L'épicerie du Cirque bevindt zich middenin de levendige Antwerpse Volkstraat, net naast Café Internationale en de biodynamische bakkerij. Na zes mooie jaren in de Parijse bistrosferen op onze vorige plek in de Leopold de Waelstraat werd het tijd voor verandering in de vorm van een nieuwe uitdaging. En zo werd L'épicerie du Cirque in de Volkstraat geboren.

L'épicerie du Cirque

L'épicerie du Cirque bevindt zich middenin de levendige Antwerpse Volkstraat, net naast Café Internationale en de biodynamische bakkerij.

Na zes mooie jaren in de Parijse bistrosferen op onze vorige plek in de Leopold de Waelstraat werd het tijd voor verandering in de vorm van een nieuwe uitdaging. En zo werd L'épicerie du Cirque in de Volkstraat geboren.

Schotense Tuinwerken  Schotense Tuinwerken is dé  tuinspecialist  voor al uw groene projecten. Als u met ons in zee gaat dan kiest u voor passie, gedrevenheid en professionalisme. Uw tuinparadijs heeft een grondige opknapbeurt nodig of u zoekt een betrouwbare en ervaren partner voor de aanleg van een oprit of terras? Wij gaan geen enkele (groene) klus uit de weg en helpen bij de verwezenlijking van uw ideeën. In samenspraak met de klant werken wij een totaalproject uit waarbij steeds rekening wordt gehouden met de meest  ecologisch  verantwoorde manier van  tuinieren . Zo kunt u optimaal en langdurig genieten van een gezonde tuin en krijgt de volgende generatie ook kans op een groene toekomst. Neem rustig een kijkje op onze website en beslis zelf wat wij voor u kunnen betekenen, want bij ons staan flexibiliteit en klantvriendelijkheid centraal.Uw project is veilig in de deskundige handen van onze specialisten!

Schotense Tuinwerken

Schotense Tuinwerken is dé tuinspecialist voor al uw groene projecten. Als u met ons in zee gaat dan kiest u voor passie, gedrevenheid en professionalisme.

Uw tuinparadijs heeft een grondige opknapbeurt nodig of u zoekt een betrouwbare en ervaren partner voor de aanleg van een oprit of terras? Wij gaan geen enkele (groene) klus uit de weg en helpen bij de verwezenlijking van uw ideeën.

In samenspraak met de klant werken wij een totaalproject uit waarbij steeds rekening wordt gehouden met de meest ecologisch verantwoorde manier van tuinieren. Zo kunt u optimaal en langdurig genieten van een gezonde tuin en krijgt de volgende generatie ook kans op een groene toekomst.

Neem rustig een kijkje op onze website en beslis zelf wat wij voor u kunnen betekenen, want bij ons staan flexibiliteit en klantvriendelijkheid centraal.Uw project is veilig in de deskundige handen van onze specialisten!

Antwerp Tax  Meer dan 250 goed opgeleide chauffeurs en stijlvolle medewerkers spannen zich dagelijks in om uw verplaatsing comfortabel en veilig te laten verlopen. 365 dagen per jaar, 24 uur op 24.

Antwerp Tax

Meer dan 250 goed opgeleide chauffeurs en stijlvolle medewerkers spannen zich dagelijks in om uw verplaatsing comfortabel en veilig te laten verlopen. 365 dagen per jaar, 24 uur op 24.

Protime  Mensen en tijd zijn twee cruciale elementen voor elke organisatie, omdat ze belangrijk en tegelijkertijd zo beperkt zijn. Protime maakt tijd meetbaar door het aanbieden van gebruiksvriendelijke en betrouwbare softwareoplossingen op het vlak van tijdregistratie en personeelsplanning. Zo verlichten wij de HR Administratie opdat er meer tijd kan gaan naar mens en beleid in uw organisatie. En zo maken we uw tijd dus waardevol.

Protime

Mensen en tijd zijn twee cruciale elementen voor elke organisatie, omdat ze belangrijk en tegelijkertijd zo beperkt zijn. Protime maakt tijd meetbaar door het aanbieden van gebruiksvriendelijke en betrouwbare softwareoplossingen op het vlak van tijdregistratie en personeelsplanning. Zo verlichten wij de HR Administratie opdat er meer tijd kan gaan naar mens en beleid in uw organisatie. En zo maken we uw tijd dus waardevol.