Beste sympathisant, fan, owner… en lid van de grote Antwerp Community,

ACT as ONE bestaat een jaar. Een jaar vol engagement en activiteiten. Een van de meest gesmaakte activiteiten waren onze etentjes onder de noemer DINE as ONE. Letterlijk heel erg gesmaakt zelfs! En wat goed én daarenboven lekker is moet in stand worden gehouden.

De vijfde DINE as ONE, tevens de laatste van het huidige seizoen, vindt plaats op zaterdag 25 april. 

Om 15u30 vertrekt die dag een shuttle van aan de Bosuil richting het kasteel van Brasschaat. Daar krijgt u een aperitief voorgeschoteld; een voor-, hoofd- en nagerecht alvorens om half acht weer richting Bosuil te vertrekken om zo de laatste thuismatch te kunnen bijwonen.

Dat het meer dan lekker zal zijn staat vast! Daarvoor zorgt Dennis Broeckx, sterrenchef van het Antwerpse restaurant L’Epicerie du Cirque in samenwerking met de "Nigella Lawson van het hoge Noorden" Dagny Ros Asmundsdottir. Kortom een verfijnd driegangenmenu met aangepaste apero, wijnen en koffie.

Tijdens DINE as ONE krijgt u ook een presentatie aangeboden. Daarin zal de werking van de Business Club worden toegelicht en meer bepaald de thema-avonden die we gaan organiseren onder de noemer NETWORK as ONE.

Van harte welkom dus aan alle ondernemers uit de grote Antwerp Community!

 
 
 
 

Programma

U wordt om 15u30 verwacht aan de Bosuil. Onze VIP-shuttle brengt u naar het Kasteel van Brasschaat. Na de wedstrijd brengt diezelfde shuttle u opnieuw naar onze geliefde Bosuil.

16u00 - Aperitief 

17u00 - Voorstelling ACT as ONE business club en INVEST as ONE

17u30 - Voorgerecht

18u15 - Hoofdgerecht

19u00 - Dessert

19u30 - Shuttle naar Bosuil

20u00 - Aanvang wedstrijd

 
 

Kostprijs

65 euro per couvert of 520 euro per tafel (8 personen) prijzen excl. BTW.

Maximum couverts: 100. Shuttledienst is inbegrepen. Download deze pagina als PDF.

Gelieve het aantal kaarten dat u nodig heeft voor de wedstrijd op voorhand te vermelden bij de inschrijving. Deze zijn niet inbegrepen in de prijs van 65 euro, maar kunnen wel mee op de factuur gezet worden.

 

Wij kijken er alvast naar uit u weer -even talrijk als enthousiast- te mogen verwelkomen!

Met rood-witte groet,

Steeds tot uw dienst,

Het ACT as ONE-team

 
 
 

1880 Business Club dankt de sponsors voor hun bijdrage en enthousiasme!