Back to All Events

Shottertornooi voor ACT as ONE

  • Cafe De Salamander Lange Sint-Annastraat Antwerpen, Vlaams Gewest, 2000 Belgium (map)

Recreatief shotterkastornooi ten voordele van ACT as ONE

Tafelvoetbal, kicker, foosball, billardino, taca-taca of simpelweg shotterkas, allemaal tot de verbeelding sprekende benamingen van een geweldige en (zo hebben we het graag) traditionele cafésport. Het feit dat de uitvinder Lucien Rosengart het levenslicht zag in het gezegende jaar 1880 kan geen toeval zijn!

Op vrijdag 27 februari vindt er in café De Salamander op de Ossenmarkt in Antwerpen een recreatief shotterkastornooi plaats waarvan de opbrengst integraal naar ACT as ONE gaat.

Inschrijving bedraagt 15€ per ploeg inclusief 6 consumpties dewelke u onder andere kan besteden aan een portie gehemelteverbrandende bitterballen of aan de ACT jeneverbar. De eerste 4 ploegen vallen in mooie prijzen. Wie niet vertrouwd is met de shotterkas, kan zich wagen aan andere cafésporten zoals pool, darts en pinten hijsen.

De inschrijving loopt tot 20 februari en is pas officieel na overschrijving van 15€ op rekeningnummer BE44 3770 2695 7145 met vermelding “shotterkas + ploegnaam”. Insteek in de shotterkassen is zelf te betalen maar onze sponsor Thissen Amusement schenkt ook deze opbrengst integraal aan ACT as ONE. De inschrijvingen zijn beperkt tot 32 ploegen dus talmen is uit den boze.

Voor meer informatie => salamandershotterkas@hotmail.com

Laat ook via het Facebook-event weten dat je komt. Volk trekt nog meer volk! ;-)


Hopelijk tot dan!