Back to All Events

DINE AS 1

In het voorjaar van 2014 richtten we de vzw ACT as 1 op. Ons doel is om via fanparticipatie het beleid van R. Antwerp F.C. mee te gaan bepalen en verbeteren. Hierbij willen we de volledige Antwerpse community inschakelen en activeren. Wat kan in Gent, Genk of Brugge, kunnen we in Antwerpen ook! Misschien zelfs beter.

B2B-dinner

Naast de supporters spelen ook bedrijven en zelfstandigen een rol in dit proces. Op zaterdag 24 januari organiseren we speciaal voor deze groep onze tweede pre-match dinner. Een event in aanloop naar de eerste thuiswedstrijd van 2015 waarop we jullie kort uitleggen waar we voor staan en wat we voor elkaar kunnen betekenen. De eerste pre-match dinner in L’épicerie du Cirque was razendsnel volzet. We trokken het aantal couverts daarom met 50 stuks omhoog. 

Keuken

Opnieuw een sterrenmenu in een samenwerking tussen De Groene Jager en onze sterrenchef Dennis Broeckx van L’ Épicerie du Cirque. Zij serveren een driegangenmenu met aangepaste apero, wijnen en koffie.

Programma

17.00u: Shuttledienst naar Groene Jager (vertrek hoofdingang Bosuil)

17.30u: ontvangst met apero en aansluitend voorgerecht

18.15u: What’s hot & ACT-Calendar & Introductie business club 1880

18.30u: Hoofdgerecht

19.00u: Dessert & Feedback

19.15u: Shuttle retour Bosuil (wedstrijd Antwerp-Dessel)

Locatie en Kostprijs

De Groene Jager, Bredabaan 889, 2930 Brasschaat

65 euro per couvert of 520 euro per tafel (8 personen). Maximum couverts: 100 waarvan momenteel nog 50 beschikbaar.

Shuttledienst is inbegrepen en kaarten voor de wedstrijd zijn verkrijgbaar. 

Haast u en schrijf in via deze link: HIER

Earlier Event: January 20
Roadshow - Atrium Bosuil - 20 januari