Back to All Events

Diet as 1: Sponsor Danny per kilo gewichtsverlies


Antwerp-fan maakt zich niet langer dik (voor update 3/03/2015 zie onderaan artikel)

Terwijl hij zijn favoriete club steeds dieper zag wegzinken, moest Danny Bartholomeeusen, trouw supporter van The Great Old, vaststellen dat zijn gewicht ongekende hoogtes bereikte. Een oorzakelijk verband is niet bewezen, maar vast staat wel dat Danny er sinds hij ACT as 1 ontdekte, steeds meer van overtuigd raakte dat fanparticipatie de oplossing is om van Royal Antwerp FC een gezonde, duurzame club te maken.

Met dat zelfde vertrouwen neemt hij zich nu voor om zich niet meer dik te maken. Danny is, voor wie hem niet kent, een van de gewichtigste fans van stamnummer 1. Zijn weegschaal beweert ruim 156kg te torsen, maar heeft vanaf vandaag prettige vooruitzichten: Danny laat zich t.v.v. ACT as 1 sponsoren per kilogram gewichtsverlies! Eind 2015 wil hij op zijn minst 35kg vermagerd zijn!

Geef Danny een duwtje in de rug (of tegen de buik) en steun meteen ook ACT as 1, het meest veelbelovende fanproject ooit op jouw Antwerp!

Deelnemers krijgen maandelijks een mailtje met de tussenstand van Danny's gewicht en een vraag om betaling van het bedrag dat ze op dat moment al gesponsord hebben.

Danny laat weten dat hij zijn dieet aan zijn huisarts heeft voorgelegd en zonder medicijnen of chirurgische ingrepen wil vermageren.

Succes en alvast bedankt, Danny!

UPDATE 3/03/2015

Onzen Danny is goed bezig voor ACT as ONE: op 6 januari begon hij, ruim 156 kilo zwaar, aan zijn actie DIET as ONE. Begin februari was hij al liefst 12 kilo lichter. We zijn nu een maand verder en iedereen weet dat het na die eerste kilo’s wat moeilijker gaat. Toch geraakt Danny’s weegschaal ondertussen niet verder dan 137 kg. Dankzij het abonnement dat hij van Sportoase kreeg aangeboden, zal hij er in de nabije toekomst nog heel wat pondjes aftrainen.

Nog geen sponser? Je kan nog steeds inpikken bij de huidige tussenstand of vanaf de eerste schijf, zoals je dat wenst.

Ja, ik sponsor voor (selecteer een bedrag) € per kilogram
Name *
Name

Aandacht: ACT as 1 is erg blij met dit initiatief, maar drukt iedereen die Danny's voorbeeld wil volgen op het hart zich bij gekwalificeerde personen te informeren over de consequenties van diëten en geen risico's te nemen die hun gezondheid zouden kunnen schaden.

Earlier Event: February 13
Dine as 1