Back to All Events

GEEN ZAKKEN OF HANDTASSEN DEZE ZONDAG

GEEN ZAKKEN OF HANDTASSEN DEZE ZONDAG

Er gelden dit weekend aangepaste veiligheidsmaatregelen bij alle Antwerpse evenementen, en dus ook bij de wedstrijd RAFC - Union.

Daarom zullen er geen zakken en handtassen toegelaten worden bij de wedstrijd RAFC - Union van zondag 22/11. Dit verbod geldt voor de toegang tot het stadion, maar ook voor toegang tot de Fan Zone. Gelieve dus geen zakken of handtassen mee te nemen.

Daarnaast willen we ook met aandrang vragen om alle vormen van pyrotechniek in en rond het stadion achterwege te laten. Dit is niet alleen verboden volgens de Voetbalwet, maar is in deze tijden ook bijzonder ongepast. Zowel bij de veiligheidsdiensten als bij de medesupporters kan het gebruik van pyrotechniek onnodige stress met zich meebrengen. We rekenen op al onze fans om het nodige respect op te brengen voor de collega-supporters, en om de ‘sociale controle’ zo nodig op te drijven.

Laat voetbal een feest zijn!

Om de fans te bedanken organiseert Antwerp samen met Maes, ACT As One en de FASc de ‘Match van de Fans’. Voor de wedstrijd tegen traditieclub Union (zondag 22/11, om 19u) zullen niet alleen onze internationals Jo Omolo en Mamoutou N’Diaye terug zijn, maar plannen we nog heel wat andere acties. 

- Samen met ACT as ONE en de FASc nodigen we de Antwerpse studentenclubs uit!

- Onze Fan Zone gaat al vanaf 17u open.

- Vanaf 18u organiseren we ‘Sing As One’, een groot Zangfeest met liedjes over Antwerpen en Antwerp zelf, gezongen door o.a. Tom Waes en Jeron Dewulf!

- Rode Neuzenverkoop in en rond het stadion.

- Speciale verrassingen voor en na de wedstrijd.

Later Event: April 12
Algemene Vergadering ACT as ONE