Back to All Events

ROYAL ANTWERP FC DOET MEE AAN RODE NEUZEN DAG

Zaterdag 5/12 wordt de eerste Rode Neuzen Dag georganiseerd, een actie ten voordele van een betere opvang voor jongeren met psychische problemen. 

De opbrengst van Rode Neuzen Dag gaat naar het Rode Neuzen Fonds, dat wordt beheerd door een onafhankelijk bestuurscomité bij de Koning Boudewijnstichting. De stichting gebruikt het geld om allerlei initiatieven (o.a. TEJO, Habbekrats, Awel, …) te ondersteunen die hulp bieden aan jongeren met psychische problemen.

Antwerp wil graag haar steentje bijdragen, en verkoopt samen met de supportersorganisaties FASC, ACT AS ONE en enkele geëngageerde fans Rode Neuzen in en rond het Bosuilstadion, op zondag 22/11/2015! 

Wil u graag meewerken aan deze actie? Als neuzenverkoper of all-round helper? Laat het ons even weten via community@rafc.be.

Samen kunnen we het verschil maken! 

Later Event: April 12
Algemene Vergadering ACT as ONE