Back to All Events

ROADSHOW: 13-02-2015

ROADSHOW DEURNE OP 13-02-2015: NIEUWE LOCATIE!

Problemen vragen een oplossing
Het voorbije weekend viel onze locatie weg. De Roadshow annuleren was voor ACT As ONE geen optie, bij de pakken blijven zitten ook niet en dus gingen wij op zoek naar een andere locatie. Die hebben we ook gevonden, opnieuw op wandelafstand van het Bosuilstadion:

Parochiezaal Heilig Hart
Frans Van Dijkstraat 46
Deurne

Met de wagen of het openbaar vervoer
Je parkeert je wagen op de groene zone, wandelt richting café ‘Great Old’ en op de Alfons Schneiderlaan zie je de Frans Van Dijkstraat, na het tweede ronde punt, op je rechterkant verschijnen. Makkelijker te bereiken dus dan de eerste locatie.

Maar er is ook een ruime parking voorzien, die we zullen gebruiken om iets te eten en te drinken aan te bieden en om er met elkaar van gedachten te wisselen.

Eten en drinken aan community-prijzen
Het is immers niet omdat het kort dag is dat wij als ACT As ONE niet alles uit de kast zouden halen om toch iets meer te bieden dan enkel een andere zaal. Dus is er eten voorzien, aan hele mooie prijzen.

Er zijn broodjes te verkrijgen alsook pizza slices (pepperoni, hawaian, garden lovers en suprême) aan € 1.50.

  • Frisdranken en (gewone) pintjes: € 1.70
  • Hoegaarden, kriek, Palm en Vedett: € 2
  • Leffe, Trappist en Porto: € 2.5
  • Triple en Duvel: € 2.7
  • Ice tea, Tonic en chocomelk aan € 1.8

Programma
Woordvoerders Bart en Jorgen verzorgen opnieuw de presentatie en beantwoorden nadien al jullie vragen tijdens de Q&A. Op de parking kan je een praatje slaan met de mensen van ACT As ONE. Want we zijn ondertussen nog met vele andere zaken bezig natuurlijk.

Vrijwilligers
We zoeken ook nog vrijwilligers om vrijdag een handje toe te steken zodat alles goed en vlot kan verlopen. Geïnteresseerd? Mail dan naar steffen.peelmans@actasone.be. We hopen dat enkele vrijwilligers zich willen ontpoppen tot kassiers en garçons. De uitbater is zelf RAFC -supporter wat betekent dat we om 20 uur afzakken richting het Bosuilstadion.

ACT as ONE-ambassadeurs, breng vrienden en twijfelaars mee! Onze club gaat door een diep dal maar wij zijn er rotsvast van overtuigd dat we er samen sterker uit kunnen komen.

Deuren: 18.00u
Start: 18.30u
RAFC – STVV: 20.30u

Let's ACT as ONE!

Earlier Event: January 31
JENEVERBAR @ taverne Great Old (deel II)
Later Event: February 13
Dine as 1