Back to All Events

Dine as 1

  • De Groene Jager 889 Bredabaan Brasschaat, Vlaams Gewest, 2930 Belgium (map)

Beste sympathisant, fan, ondernemer, sponsor,

In de lente van 2014 zag de Antwerp Community Trust, beter bekend als ACT as ONE, het levenslicht. Doel van onze vzw is om via fanparticipatie mee het beleid van Royal Antwerp FC te gaan bepalen en verbeteren.

JA! IK SCHRIJF IN

B2B dinner

Sinds de oprichting van ACT as ONE groeide het aantal betalende leden aan tot 1350 owners. Naast onze trouwe fans spelen natuurlijk ook bedrijven en ondernemers een belangrijke rol in dit verhaal.

Business Club 1880

Daarom richten we nu onze Business Club op die een kwalitatief netwerkplatform wil bieden voor bedrijven en ondernemers. Op vrijdag 13 februari nodigen we u uit voor onze derde editie van de pre-match dinner. Een culinair hoogstandje waar u met tal van ondernemers en prominenten uit de Antwerpse zakenwereld kennis kan maken.

Toplocatie

Onze vorige ACT as ONE pre-match dinners waren in een mum van tijd volzet. We verdubbelden daarom het aantal couverts en vonden daarvoor een prachtige nieuwe locatie, bij één van onze kersverse sponsors:

De Groene Jager, Bredabaan 889 te 2930 Brasschaat

Sterrenchef

Het DINE as ONE menu is een creatieve samenwerking tussen De Groene Jager en onze sterrenchef Dennis Broeckx van L’ Épicerie du Cirque. Kortom een verfijnd driegangenmenu met aangepaste apero, wijnen en koffie.

Programma

In de enquête gaf u aan dat het leuk zou zijn om het shuttle traject om te draaien waardoor iedereen nu rechtstreeks aan De Groene Jager verwacht wordt. Aangezien er nergens in het stadion een leuke locatie is om met z’n allen nog een pint te drinken hebben we geregeld dat De Groene Jager ons zal onthalen in de bar voor een after match drink.

U wordt om 17 uur verwacht in de Groene Jager. Na het dessert brengt onze VIP-shuttle u naar onze geliefde Bosuil. Na de wedstrijd brengt diezelfde shuttle u opnieuw naar het restaurant.

17u00 - Receptie Groene Jager

17u30 - Introductie ACT-team/organigram - Bart Van De Venster ACT-voorzitter

17u40 - Voorgerecht

18u00 - Business Club - Wim Geerts - ACT Sales

18u15 - Hoofdgerecht

18u45 - Campagne - Serge Van Hove - ACT Marketing

19u00 - Dessert

19u15 - Status & ACTiviteiten t.e.m. juli - Jorgen Van Laer - ACT Legal

19u30 - Drink & enquête

19u45 - Shuttle naar Bosuil

22u00 - Shuttle Bosuil (aan tribune 3) naar Groene Jager

22u30 - After match drink

00u00 - Einde van een mooie voetbalavond

JA! IK SCHRIJF IN

Kostprijs

65 euro per couvert of 520 euro per tafel (8 personen) prijzen excl. BTW.

Maximum couverts: 100. Shuttledienst is inbegrepen.

Gelieve het aantal kaarten dat u nodig heeft voor de wedstrijd op voorhand te vermelden bij de inschrijving. Deze zijn niet inbegrepen in de prijs van 65 euro, maar kunnen wel mee op de factuur gezet worden.

Wij kijken er alvast naar uit u weer -even talrijk als enthousiast- te mogen verwelkomen!

Met rood-witte groet,

Steeds tot uw dienst,

Het ACT as ONE-team


Earlier Event: February 13
ROADSHOW: 13-02-2015