Back to All Events

'ONE HUNDRED AND EIGHTY' till Owner 1880 #legend


Eergisteren passeerde onze teller de kaap van de 1700 owners! Iedere Antwerp-supporter beseft dat we nu wel heel dicht bij het magische nummer 1880 zitten. Maar omdat iedereen zo graag nummer 1880 wil zijn, hebben wij daar zelf eens goed over nagedacht. We hebben iemand gevonden waarvan wij denken dat elke owner zich akkoord kan verklaren dat we het nummer voor hem of haar reserveren. En omdat ook de toekomstige owners van ACT as ONE weten dat fanparticipatie een schot in de roos is, grijpen we terug naar ons spel van de fandag.

Als fans van een club met roots in de UK zeggen de namen Phil Taylor, Eric Bristow en Bobby George je misschien wel iets. Hoor je het toch in Keulen donderen? Nog een tip: “One hundred and eighty!” Inderdaad, darts, oftewel vogelepik zoals ze in de koekenstad zeggen. De hoogste score die je in één beurt kan gooien, is 180. Dat betekent drie pijlen in de triple twenty. Geen sinecure, probeer het zelf maar eens!

Maar er is een makkelijkere manier om je eigen triple twenty te smijten en ACT as ONE helpt je daarbij. Naar analogie met de drie pijlen per beurt verdelen we de 180 nog te behalen ownerships van de huidige 1700 tot de magische 1880 in driemaal triple twenty, waarbij elke 60ste nieuwe owner een giftbox krijgt ter waarde van 60 euro. In mensentaal wil dit zeggen dat de owners nummer 1759, nummer 1819 en 1879 in de prijzen vallen. Zij zullen uitgenodigd worden om samen met owner 1880 hun giftbox in ontvangst te nemen. Waar en wanneer, dat hoor je nog.

Welkom nieuwe owners!

Earlier Event: February 27
Shottertornooi voor ACT as ONE
Later Event: March 1
SWAP 4 ACT