Back to All Events

Jouw like voor GEMA CONCEPT = € 1 voor social ownership


GEMA CONCEPT bedacht een sympathieke manier om ACT as ONE te steunen: per like op hun facebook-pagina storten zij € 1 op onze rekening. Voorwaarde is wel dat dit geld naar social ownerships gaat en dan bij voorkeur voor ouderen. No problemo, want ook daar heeft onze community-cel connecties!

De actie loopt tot 6 maart of tot het maximum van € 2000 euro bereikt is. We beginnen te tellen bij 165 likes op 6/2/2015.

Klikken maar!

GEMA CONCEPT

Gema Concept is gespecialiseerd in de verkoop en plaatsing van ramen, deuren, rolluiken en vliegenramen in zowel PVC als in hout en aluminium.

Elke dag weer streven wij naar kwaliteit, klantvriendelijkheid en prijsbewustheid en dragen wij snelle, vrijblijvende offertes en oog voor detail hoog in het vaandel.

Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van de werf denken wij mee met onze klanten en staan wij hen bij, waardoor zij steeds de beste keuzes maken inzake esthetiek, isolatie, verluchting en veiligheid.

Bij Gema Concept hebben wij als streefdoel om al onze klanten tevreden achter te laten zodat zij zorgeloos kunnen genieten van onze kwalitatief hoogstaande ramen, deuren, rolluiken en vliegenramen.