Back to All Events

SUPPORT as ONE: Antwerp in de bekerfinale!

Met ACT as ONE naar Topvolley Callant Antwerpen

Topsport leeft weer in Antwerpen. Na de Night of the Giants, die meer dan 17.000 basketbalfans naar het Sportpaleis lokte, vindt op zaterdag 21 februari een nieuw topevenement plaats in onze stad: de Lotto Volleybal Cup Finals. En wat het evenement extra glans geeft: thuisploeg Topvolley Callant Antwerpen speelt de finale tegen BeHappy2 Asse-Lennik!

Met zo’n affiche gaan de kaarten natuurlijk in razend tempo de deur uit. 2 weken voor de wedstrijd zijn er nog amper tickets te krijgen. Maar na een eerste kennismaking met ACT as ONE reserveerde Topvolley Callant Antwerpen een plaatsje voor 100 owners om deze bekerfinale bij te wonen en de uitzinnige sfeer van een echte Cup Final te beleven in het Sportpaleis! Meer nog: als ACT as ONE-owners krijgen we een eigen vak op de bovenste ring. Deze kans om topvolleybal te beleven in Antwerpen, samen met je ACT as ONE-vrienden, mag je beslist niet missen!

Praktisch: als ACT as ONE-owner mag je maximaal 4 kaarten bestellen, dus snel zijn is de boodschap! Wees gerust: je mist helemaal niets van onze club, want RAFC speelt dat weekend niet. Aarzel niet en kom met ons Topvolley Callant Antwerpen naar een nieuwe bekerwinst schreeuwen!

Als owner van ACT as ONE kan je deze Cup Final bijwonen voor € 15 en om het helemaal aanlokkelijk te maken, trakteren we je ook nog op een pint of frisdrankje.

Alweer een samenwerking met perspectieven!

Tickets kan je bestellen op onze roadshow van 13-02 of via het onderstaande formulier. De tickets kan je op de dag zelf afhalen aan onze stand in het sportpaleis.

Naam *
Naam
Maximum 4 tickets per owner.