Back to All Events

29 maart: Paasfeest op de Bosuil

  • Bosuil Oude Bosuilbaan Antwerpen, Vlaams Gewest, 2100 Belgium (map)

Groots paasfeest met de Antwerp Devils

Ook in deze woelige tijden blijft ACT as ONE trouw aan zijn kernwaarden. 

Community werking en aandacht voor onze jeugd zijn er daar twee van. Dus toen de Antwerp Devils ons vroegen om ondersteuning voor hun paasfeest, hebben we geen seconde geaarzeld. Onze vrijwilligers zullen op het paasfeest helpen om alles in goede banen te leiden, en door dit evenement via onze communicatiekanalen te verspreiden, willen we alles doen om ervoor te zorgen dat het een groot succes wordt. Bovendien zijn de Antwerp Devils overtuigd van het ACT as ONE-project, en willen zij 30% van de opbrengst van dit evenement schenken aan ACT as ONE!

Alle kindjes worden op zondag 29 maart vanaf 14:00 uur samen met hun papa’s en mama’s verwacht in het Bosuilstadion, voor een hele middag vol paasplezier met knutselhoek, muziek, speeltuigen, een clown en nog veel meer! Uiteraard komt ook de paashaas op bezoek, en die brengt voor elk kind lekkere paaseieren mee!

Voor elk kind betaal je slechts 10 €; hiervoor krijgt je kind een hele namiddag speelplezier, een hotdog en een drankje, en paaseitjes die het mee naar huis mag nemen! Schrijf 10 € per kind over op rekeningnummer BE11973119777048, met vermelding “paasfeest” en naam van het kind, of betaal rechtstreeks aan één van de bestuursleden van de Antwerp Devils.

Zondag 29 maart, Bosuilstadion

14:00 Begin van het paasfeest

Doorlopend Kinderdisco, grime, spelletjes, knutselen, clown

15:30 Aankomst paashaas, fotosessie

16:00 Paaseieren rapen met de paashaas

17:00 Uitdelen paaseitjes

18:00 Einde

Samen met de Antwerp Devils hopen wij op een talrijke opkomst!

Schrijf je in op het FB event!

 

Earlier Event: March 25
TASTE as ONE
Later Event: March 30
DINE as ONE 25/04/2015