Back to All Events

DINE as ONE 25/04/2015

Beste sympathisant, fan, owner… en lid van de grote Antwerp Community,

ACT as ONE bestaat een jaar. Een jaar vol engagement en activiteiten. Een van de meest gesmaakte activiteiten waren onze etentjes onder de noemer DINE as ONE. Letterlijk heel erg gesmaakt zelfs! En wat goed én daarenboven lekker is moet in stand worden gehouden.

De vijfde DINE as ONE, tevens de laatste van het huidige seizoen, vindt plaats op zaterdag 25 april. 

Om 15u30 vertrekt die dag een shuttle van aan de Bosuil richting het kasteel van Brasschaat. Daar krijgt u een aperitief voorgeschoteld; een voor-, hoofd- en nagerecht alvorens om half acht weer richting Bosuil te vertrekken om zo de laatste thuismatch te kunnen bijwonen.

Dat het meer dan lekker zal zijn staat vast! Daarvoor zorgt Dennis Broeckx, sterrenchef van het Antwerpse restaurant L’Epicerie du Cirque in samenwerking met de "Nigella Lawson van het hoge Noorden" Dagny Ros Asmundsdottir. Kortom een verfijnd driegangenmenu met aangepaste apero, wijnen en koffie.

Tijdens DINE as ONE krijgt u ook een presentatie aangeboden. Daarin zal de werking van de Business Club worden toegelicht en meer bepaald de thema-avonden die we gaan organiseren onder de noemer NETWORK as ONE.

Van harte welkom dus aan alle ondernemers uit de grote Antwerp Community!

Earlier Event: March 29
29 maart: Paasfeest op de Bosuil
Later Event: April 25
DINE as ONE