Back to All Events

DINE as ONE - Beach Picknick & BBQ

DINE as ONE - Beach Picknick & BBQ

Ter gelegenheid van de RUN as ONE die we organiseren i.s.m. onze sponsor SPORTOASE leggen we uiteraard ook graag de niet-lopers in de watten. Een ideale gelegenheid voor de 2de editie van onze PICKNICK. Dat wordt dus een nieuwe traditie!
Vorig jaar trokken we naar park spoor noord met meer dan 100 inschrijvingen. We zijn benieuwd wat het dit jaar gaat geven, want we hebben met het PlaasjKaffee een prachtige locatie aan het St-Annastrand met grote binnen- en buitenspeeltuin. Voor de Antwerp 10 Miles is iedereen daar welkom voor een PICKNICK en nadien kunnen RUN as ONE-lopers en hun fan hier op adem komen, bijpraten en ondertussen genieten van een heerlijke BBQ en het nodige gerstenat.

PICKNICK start om 12u en BBQ start om 16u in Plaasjkaffee, Linkeroever

Inschrijven kan voor 16 april via BE92 953 126 900 823 met naam en gekozen formules in de mededeling.
Stuur ter bevestiging ook een mailjte met je bestelling naar nikolajmortelmans@gmail.com.

Veel plezier en smakelijk!

Maak reclame voor die evenement van ACT as ONE en bevestig je aanwezigheid op Facebook!

Earlier Event: April 25
MATCH van de 1-HEID