Back to All Events

Fanparticipatie van kop tot teen - nieuwe sneaker van Fred & Filou voor ACT as ONE

Fred & Filou - ACT as ONE

Draag trendy sneakers en steun ACT as ONE

Kunstenaar Frederick Michielsen (Fred & Filou) komt uit de koekenstad en zijn hart klopt voor Antwerp. De ACT as ONE is zijn nieuwste schoenontwerp waarvan hij de opbrengst aan de Antwerp Community Trust schenkt. Als autodidact ontwikkelde hij zijn eigen stijl: doek of object, alles krijgt in zijn handen een shot sprankelende levendigheid vol uitbundige kleuren. Check zeker ook zijn Facebook-pagina Fred.

De ACT as ONE is een hi-top sneaker met een retrotoets en is geïnspireerd op de klassieke boksschoen met een logo in een opgevulde cirkel op de zijkant. De schoen is vervaardigd uit echt Italiaans leder en natuurlijke katoenen veters. 100% ‘made in Italy’.

Bestel hier jouw exemplaar!

De schoen gaat in productie als er minstens 7 paar besteld zijn voor de deadline verstrijkt (7 mei).

https://www.aliveshoes.com/act