Back to All Events

Algemene Vergadering ACT as ONE

ACT as ONE: Algemene Vergadering maandag 5/12/2016 om 20u

De jaarlijkse Algemene Vergadering van ACT as ONE is gepland op maandag 5 december 2016 om 20u. De AV vindt plaats in de kantine van voetbalclub KFC Schoten SK, gelegen in het Gemeentepark Schoten (voor bereikbaarheid: zie hieronder). De deuren van de vergaderruimte gaan open om 19u. Gelieve tijdig aanwezig te zijn voor de registratie voor de stemming over de agendapunten. Het einde van de AV is voorzien tussen 21u30 en 22u. Daarna is er nog tijd om na te praten. Gezien de recente ontwikkelingen op de Bosuil is dit voor ACT as ONE een uiterst belangrijke AV. We rekenen op jullie massale aanwezigheid!

De agendapunten voor de AV zijn:

 • Bespreking jaarrekening 2015-2016, stemming goedkeuring jaarrekening 2015-2016 met décharge bestuur
 • Toelichting bij de Tijdlijn (gepubliceerd op 18/10/2016, raadpleegbaar op de website van ACT as ONE (http://www.actasone.be/)
 • Toelichting over het nieuwe, ‘overkoepelend supportersorgaan’
 • Eisenpakket van ACT as ONE ten overstaan van het clubbestuur
 • Werving van steunende leden van ACT as ONE
 • Het bevriezen van de jaarlijkse lidgelden voor de ‘owners’ voor minstens 2 jaar
 • ACT as ONE: de stand van zaken: debat over de toekomst van ACT as ONE met alle aanwezigen
 • en vragenronde

De algemene vergadering is ook een infomoment. Daarom zijn ook mensen die geen 'owner' zijn van ACT as ONE van harte welkom om de AV bij te wonen, maar zij hebben uiteraard geen stemrecht. Steunende leden zijn dus zeker welkom maar hebben geen stemrecht. Nodig mensen die owner of steunend lid willen worden zeker uit! Vragen over de aanstaande AV kan je mailen naar info@actasone.be.
 

Bereikbaarheid kantine KFC Schoten SK, Gemeentepark Schoten

Via deze URL leest u hoe KFC Schoten SK haar bereikbaarheid zelf beschrijft:

Het Gemeentepark Schoten heeft twee toegangsmogelijkheden om de kantine van KFC Schoten SK te bereiken, waar er ook voldoende parkeergelegenheid is: via de ingang Kasteeldreef en via de Braamstraat: bekijk hier de link naar Google Maps

De kortste wandelroute voor wie met de auto komt, is die vanuit de Braamstraat. We zullen daar ook richtingwijzers plaatsen. Voor de wandelroute vanaf de Kasteeldreef: ga het park binnen en wandel tot op het Kasteelplein. Voor je zie je het Kasteel van Schoten, rechts van je de Riddershoeve. Sla linksaf richting oefenvoetbalvelden en vervolg 190 meter. Sla rechtsaf (achter het oefenvoetbalveld) en vervolg 100 meter. Sla linksaf en je vindt je bestemming 100 meter verder, aan de rechterkant.

De kantine van KFC Schoten SK is ook bereikbaar met het openbaar vervoer. Alle bussen die vertrekken vanop de Rooseveltplaats perron 32 (busnummers 610, 620 en 621) brengen u tot de halte Borkelstraat. De bussen die je tijdig op de AV brengen, zijn:

 • bus 610, vertrek Rooseveltplaats perron 32 om 18u20, aankomst halte Borkelstraat om 18u43, vandaar 14 minuten wandelen tot de kantine van KFC Schoten SK.
 • bus 620, vertrek Rooseveltplaats perron 32 om 18u30, aankomst halte Borkelstraat om 18u52, vandaar 14 minuten wandelen tot aan de kantine van KFC Schoten SK.
 • bus 610, vertrek Rooseveltplaats perron 32 om 18u40, aankomst halte Borkelstraat om 19u01, vandaar 14 minuten wandelen tot aan de kantine van KFC Schoten SK.
 • bus 621, vertrek Rooseveltplaats perron 32 om 18u55, aankomst halte Borkelstraat om 19u16, vandaar 14 minuten wandelen tot aan de kantine van KFC Schoten SK.

De tussenliggende haltes van al deze bussen zijn:

Wandelroute van Schoten bushalte Borkelstraat naar de kantine van KFC Schoten SK:

Je stapt af op de Churchilllaan (halte Borkelstraat). Wandel 50 meter terug (tot aan het kruispunt) en sla linksaf de Papenaardekenstraat in en vervolg 170 meter. Buig linksaf de Voorkempenlaan in en vervolg 400 meter. Sla rechtsaf de Kasteeldreef in en vervolg 150 meter. Je bent nu in het park, op het Kasteelplein (voor het Kasteel van Schoten, rechts van je de Riddershoeve). Sla linksaf en vervolg 190 meter. Sla rechtsaf (achter het oefenvoetbalveld) en vervolg 100 meter. Sla linksaf en je vindt je bestemming 100 meter verder, aan de rechterkant.

Bussen die je terugbrengen richting Rooseveltplaats vanaf halte Borkelstraat in Schoten, zijn (na 21u30):

 • bus 621, vertrek halte Borkelstraat om 21u51, aankomst Rooseveltplaats om 22u09.
 • bus 610, vertrek halte Borkelstraat om 22u24, aankomst Rooseveltplaats om 22u42.
 • bus 621, vertrek halte Borkelstraat om 22u50, aankomst Rooseveltplaats om 23u07.
 • bus 610, vertrek halte Borkelstraat om 23u24, aankomst Rooseveltplaats om 23u41.
 • bus 621, vertrek halte Borkelstraat om 23u50, aankomst Rooseveltplaats om 00u07.
 • bus 610, vertrek halte Borkelstraat om 00u24, aankomst Rooseveltplaats om 00u41. (Dit is de laatste bus!)

Fietsen kunnen aan de kantine gestald worden.

Met rood-witte groeten
Het team van ACT as ONE
 

Earlier Event: November 26
Match van de reds