Back to All Events

Elfde editie Sinterklaasfeest op de Bosuil - 10 december

Nog tot 26 november kan je je (b)engels inschrijven voor het grote sinterklaasfeest op 10 december op de Bosuil.

Het wordt een topdag met kinderanimatie, knutselen, megaspelen ... En natuurlijk een cadeautje van de Sint! Honger van al dat spelen? Er zijn hotdogs en pannenkoeken verkrijgbaar.

Inschrijven

Laat je (b)engels, neefjes/nichtjes of kleinkinderen de belangrijkste dag van het jaar niet missen en surf snel naar het inschrijvingsformulier

Helpende handen

Voor de opbouw en het opruimen, alsook voor het begeleiden van de kinderanimatie zoeken we nog vrijwilligers. Wil jij de Sint een handje toesteken om de kinderen te laten glunderen? De vroege shift begint al om 6.30u met de opbouw. De opruimers sluiten rond 18.00u af. Tussendoor zijn (vanaf 11.00u) ook animatiebegeleiders, cadeautjesaangevers en verkopers van hotdogs en pannenkoeken nodig. Laat via heidi.pauwels@outlook.com weten van hoe laat tot hoe laat je inzetbaar bent. Alvast bedankt!

Tot dan, rood-witte deugnieten!

 

HELP ACT as ONE GROEIEN

Hoe meer leden ACT as ONE telt, hoe beter we de belangen van de Antwerpfans kunnen behartigen en hoe meer we voor onze club kunnen betekenen. Overtuig je familie, vrienden en collega’s en help ze via deze links steunend lid of zelfs owner te worden.

Earlier Event: December 5
Algemene Vergadering ACT as ONE
Later Event: December 18
Algemene vergadering en infomoment