Back to All Events

Algemene vergadering en infomoment

Algemene vergadering en infomoment
maandag 18 december om 19u

Beste Antwerpfan

Voor meer informatie over wat we onder het nieuwe clubbestuur als fans kunnen betekenen voor Royal Antwerp FC ben je van harte welkom op de jaarlijkse algemene vergadering van ACT as ONE. Verwacht toelichting over onze plannen, een stand van zaken over de relatie met het clubbestuur en de mogelijkheid om mee in debat te gaan.

Waar?
Kantine voetbalclub KFC Schoten SK (Gemeentepark Schoten)
Wanneer?
Maandag 18 december 2017, 19u (deuren: 18.30u; einde omstreeks 22u. Daarna is er nog tijd om na te praten.

Elke Antwerpfan is welkom, dus niet alleen onze owners (leden met stemrecht op de algemene vergadering) en steunende leden. Nodig gerust een rood-witte vriend(in) uit! Ter plaatse is er mogelijkheid om ‘Word owner!’ of gratis steunend lid te worden. Vragen over de aanstaande AV kan je stellen via info@actasone.be.

Met rood-witte groet
het bestuur van ACT as ONE

Cadeautip voor de feestdagen: bezoek onze webshop!

 

Bereikbaarheid kantine KFC Schoten SK, Gemeentepark Schoten

Via deze URL lees je hoe KFC Schoten SK haar bereikbaarheid zelf beschrijft:

Het Gemeentepark Schoten heeft twee toegangsmogelijkheden om de kantine van KFC Schoten SK te bereiken, waar er ook voldoende parkeergelegenheid is: via de ingang Kasteeldreef en via de Braamstraat: bekijk hier de link naar Google Maps.

Fietsen kunnen aan de kantine gestald worden.

Met De Lijn bereik je de kantine van KFC Schoten SK met bussen 610, 620 en 621 (halte Borkelstraat). Vanuit Antwerpen stap je uit op de Churchilllaan (halte Borkelstraat). Wandel 50 meter terug tot aan het kruispunt en sla linksaf de Papenaardekenstraat in en vervolg 170 meter. Buig linksaf de Voorkempenlaan in en vervolg 400 meter. Sla rechtsaf de Kasteeldreef in en vervolg 150 meter. Je bent nu in het park, op het Kasteelplein (voor het Kasteel van Schoten, rechts van je de Riddershoeve). Sla linksaf en vervolg 190 meter. Sla rechtsaf (achter het oefenvoetbalveld) en vervolg 100 meter. Sla linksaf en je vindt je bestemming 100 meter verder, aan de rechterkant.

Parkeerplaatsen voor de auto vind je op het kaartje onderaan. Kom je van Deurne/Wijnegem over de Hoogmolenbrug gereden, kom je in de Braamstraat. Aan je linkerkant zie je een tiental parkeerplaatsen. Voor een grotere parking sla je net daarvoor linksaf, de Papenaardekenstraat in. Vanop de parking wandel je terug de Braamstraat in. Steek het bruggetje links over om het park te bereiken. Parkeer je in de omgeving van de Kasteeldreef, ga dan het park binnen en wandel tot op het Kasteelplein. Voor je zie je het Kasteel van Schoten, rechts van je de Riddershoeve. Sla linksaf richting oefenvoetbalvelden en vervolg 190 meter. Sla rechtsaf (achter het oefenvoetbalveld) en vervolg 100 meter. Sla linksaf en je vindt je bestemming 100 meter verder, aan de rechterkant.

Met rood-witte groet
het bestuur van ACT as ONE

logo ACT as ONE proud sponsor of ASC Antwerp G fans full colour.png

HELP ACT as ONE GROEIEN

Hoe meer leden ACT as ONE telt, hoe beter we de belangen van de Antwerpfans kunnen behartigen en hoe meer we voor onze club kunnen betekenen. Overtuig je familie, vrienden en collega’s en help ze via deze links steunend lid of zelfs owner te worden.

 

Parkeergelegenheid bij Gemeentepark Schoten

Parkeergelegenheid bij Gemeentepark Schoten