fotoboekje over de Bosuil

Vandaag kwam er een artikel in de Gazet van Antwerpen over het fotoboekje van Marco Magielse. Je kan het artikel hieronder lezen.

ACT as ONE zet enkele acties op om Make-a-Wish Vlaanderen te steunen. Deze organisatie vervult de hartenwens van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hen hoop, sterkte en vreugde te brengen. Make-A-Wish Vlaanderen wil de kinderen een hart onder de riem steken en moed geven voor de onzekere toekomst waar ze voor staan.

De keuze voor Make-A-Wish Vlaanderen is niet toevallig, Bram Broeckx - lid van de raad van bestuur van ACT as ONE - is een 'wenskind'. Zijn verhaal kan je lezen in het boek "25 jaar Make-A-Wish", verkrijgbaar via deze link

Je kan onze actie steunen op twee manieren:

  1. Er loopt een online veiling van verschillende Antwerp collectors-items, bieden kan je via deze link. Neem zeker een kijkje en doe een bod. 
  2. COPA bracht, in samenwerking met fotograaf Marco Magielse van o.a. deslagvelden.nlStaantribune, 1000 exemplaren uit van een uniek fotoboekje. Het boek is bij ons te koop voor € 19,95 via onze webshop en bij dagbladhandel Geysbrecht te Deurne. Ook nog steeds te koop  in de webshop: het COPA retroshirt, het Bosuil T-shirt, sleutelhangers, pins, stickers, enz.!

De opbrengst van de veiling en de verkoop gaat volgens een 50/50 verdeling naar Make-A-Wish Vlaanderen en naar het werkingsbudget van onze communitywerking.

Je kan het boekje kopen in onze webshop.