RUN as ONE

Amper 12 uur na onze "match van de 1-heid", die het seizoen alsnog in enige schoonheid afsloot, liet de rood-witte aanhang zich opnieuw van zijn sportiefste kant zien. In het bedrijvendorp van de Antwerp 10Miles lag een dikke stapel vers gestreken RUN as ONE t-shirts ongeduldig te wachten om 16 en in enkele gevallen 42 kilometer lang met gepaste trots te worden gedragen en bezweet. Alles zat mee zondag: de sfeer en het weer, het ontbijt, de bbq 's avonds in het plaasj kaffee, en ook het aanhoudende applaus onderweg. Supporters, je hebt ze overal nodig!

Niet minder dan 70 ACT as ONE’ers liepen over de meet. Van de 300 deelnemende bedrijven scoorde onze hoofsponser Sportoase de 2de plaats en als nieuwkomer kaapten wij met ACT onmiddellijk de 39ste plaats weg. Dit dankzij de schitterende tijden van onze 9 snelste lopers.

Naast deze ervaren rotten waren er ook moedige first timers die de uitdaging aangingen, zoals Ronny Alstermans: “De tienmijlsafstand was nieuw voor mij. Maar ik liep op adrenaline (en op een perfect ontbijtje met dank aan DINE as ONE!) en volgend jaar zien ze mij terug, zeker weten. Beetje stijf links en rechts, maar het is een geweldige ervaring.”

Voor RUN as ONE gaat onze dank uit naar Sportoase - Michael en Gijs - voor de sponsoring van alle infrastructuur en de schenking van de inschrijvingsgelden voor een totale waarde van 3000 euro. En Kobe en Alizee: thumbs up voor jullie support!
Voor DINE as ONE bedanken we Johan van Vlemax, Dennis van L'Epicerie du Cirque, Kazen Van Tricht, Pane & Picasso en uiteraard ook Dave De Mulder voor de ideale locatie in het plaasj kaffee.
Last but not leest weeral een dikke pluim voor het volledige vrijwilligersteam van ACT as ONE dat onder aansturen van Dre, Annelies en Nikolaj de organisatie van dit mooie event weer vlekkeloos deed verlopen.

Verder willen we vooral jullie, lopers en fans van Royal Antwerp Football Club bedanken voor deze prachtige dag bedanken. Tot volgend jaar.


RUN as ONE

Met ruim 70 owners van een goeie conditie bewezen we dit jaar wie de sportiefste ploeg van 't stad is. Maar waarom alleen die ene zondag? Help mee RUN as ONE uitgroeien tot een echte urban running crew en loop elke week één uurtje mee door de straten van Antwerpen in een prachtig RUN as ONE shirt. Gezond idee?
Laat iets weten via runasone@actasone.be