Algemene vergadering voor iedereen toegankelijk!

ACT as 1 besloot om de algemene vergadering van komende donderdag 18 december ook voor niet-owners toegankelijk te maken.

Afgelopen weekend kregen we op de kerstmarkt heel wat vragen van niet-owners. Bij sommige mensen heersten er nog twijfels, maar een verhelderend gesprek overtuigde heel wat van hen om toch mee op de kar te springen en nog dezelfde dag owner te worden!

Daarom trekken we de algemene vergadering open. We nemen donderdag uitgebreid de tijd om op vragen te antwoorden en dieper in te gaan op de huidige situatie van zowel ACT as 1 als de club. Zo keren we terug naar het concept van de ‘roadshows’ die we kort na de oprichting van ACT organiseerden om heel concreet in te kunnen gaan op jullie vragen. 

We vragen aan de owners die dit nog niet deden hun komst te bevestigen via het formulier. Ook niet-owners zijn echter welkom en staan we met plezier te woord.

Wie owner is of dat voor 31 december 2014 wordt, zal het prachtige owner-pakket 2014 ontvangen . We stellen dit welkomstgeschenk donderdag ‘live’ aan jullie voor. 

Ken jij nog mensen die geen owner zijn en met twijfels omtrent ACT as 1 achterblijven? Neem hen donderdag mee en stel hen aan ons voor! Tot dan.

Locatie:
Ommeganckstraat 35
2000 Antwerpen


Uur:
19.30 u.