Oproep omtrent supportersacties

Een statement maken, al dan niet ludiek? Daar heeft ACT as 1 geen probleem mee, want vrijheid van meningsuiting is ook voor supportersparticipatie cruciaal. Actievoeren moet dus kunnen, op voorwaarde dat het op een respectvolle manier gebeurt, waarbij het imago van zowel de club, de supporters als de hele Antwerp-community op geen enkele manier geschaad wordt.

ACT as 1 is er voor en door de supporters en wil iedereen die de club een warm hart toedraagt verenigen. Dat kan alleen als we naar elkaar luisteren en samenwerken. Meningen kunnen verschillen, maar het is en blijft RAFC dat ons bindt!

Daarom doet ACT as 1 een warme oproep aan alle supporters om eventuele acties op een vreedzame manier te laten verlopen, met begrip voor ieders mening en respect voor onze geliefde Bosuil en de bijhorende faciliteiten.

Let’s ACT as 1!