Word dit jaar owner en ontvang alsnog het welkomstpakket!

ACT as 1 komt volop in feeststemming! Omdat we ons niet meer kunnen bedwingen tot de kerstmarkt van nu vrijdag 12 en zaterdag 13 december spelen we al voor kerstman!

Iedereen die voor 1 januari 2015 owner wordt, krijgt van ons een ACT as 1-welkomstpakket! Maar er is meer! Wie zichzelf deze week tot owner bombardeert door 135 euro te storten kan ook meteen stemmen op de algemene vergadering van donderdag 18 december.
 
Heb jij last van uitstelgedrag en heb je jouw lidmaatschap van ACT al veel te lang voor je uit geschoven? Wachtte je op het uitbetalen van je eindejaarspremie om owner te worden? Dan heb je nu een extra reden om in actie te schieten. Maak jezelf owner!

Geen ownerpakketten op kerstmarkt
Op 4 november lieten we via onze nieuwsbrief weten dat er op de kerstmarkt een welkomstpakket wachtte voor de owners die zich voor 23 oktober aansloten. Door het almaar groeiend aantal owners willen we echter ook de mensen die de voorbije weken instapten bedanken met dit -toch wel prachtige- welkomstgeschenk. Ook wie ten laatste op 31 december 2014 owner wordt, krijgt van ons dit exclusieve ownerpakket.
 
Omwille van praktische redenen zullen we komend weekend daarom nog geen welkomstpakketten uitdelen op de kerstmarkt. We zijn ervan overtuigd dat jullie als owner met plezier wat langer wachten zodat ook de nieuwste lading ACT-leden volgend jaar een pakket mag ontvangen.

Simpel:
Nu owner worden = Stemrecht op algemene vergadering van 18 december
Owner worden VOOR 1 januari 2015 = ownerpakket ontvangen
 
Men zegge het voort!