Persbericht: Rubie mede-eigenaar!

Saïf Rubie stort en is mede-eigenaar!

In volle licentiedrukte valt er in Deurne-Noord opmerkelijk nieuws te rapen: nadat de Engels-Iraakse voetbalmakelaar uit Dubai eerder een bod op Royal Antwerp FC zag afgewezen worden,  is Saïf Rubie er nu wel in geslaagd om mede-eigenaar te worden van het ambitieuze en beloftevolle project voor supportersparticipatie ACT! as 1. Hoewel hij niet de eerste Owner van onze nieuwe vzw is, zal Saïf Rubie ook zeker niet de laatste zijn.

Als nieuwe speler in de Bosuil-saga heet ons supportersorgaan de heer Rubie van harte welkom om – net als alle andere supporters en sympathisanten van de oudste club van het land – zijn stem te laten horen in de Algemene Vergadering.

We willen meteen ook de heren Hofmans en Wauters uitnodigen om hun goede bedoelingen met de club te onderstrepen en Owner te worden van ACT! as 1.

Met rood-witte groet
Het team van ACT! as 1