WAT HOUDT DE ANTWERPFAN BEZIG?

Als fan van Royal Antwerp FC mag je dankzij ACT as 1 weer geloven in een succesvolle toekomst voor je club. Onze nieuwe vzw, voluit Antwerp Community Trust, bundelt niet alleen het talent en de professionele expertise onder de supporters, ze maakt ook de hele Antwerpse gemeenschap weer warm voor de Great Old. Zo worden betrouwbare fundamenten gelegd om de fans uiteindelijk zelf mee het beleid van Antwerp te laten bepalen. Want waar zou de club in betere handen zijn dan bij de mensen die haar in hun hart dragen?
 

Jouw mening

Logisch dus dat we jouw mening als supporter vragen. Sympathisant of fanatiek volger? Jouw bijdrage is een eerste dieptepass die ons op weg zet naar het doel: van Antwerp een stabiele topclub maken! Neem dus even de tijd om deze enquête in te vullen en verdien je voetbalhemel ... voor eeuwig. ;-)
 

Hoe en waarom?

De bevraging bestaat uit vier delen. In het eerste deel peilen we naar je profiel, zodat we weten wie de bevraging heeft ingevuld. In het tweede deel bevragen we je kennis over ACT as 1. In het derde deel hebben we een aantal vragen over wat je verwacht van ACT as 1. Het vierde deel bestaat uit vragen die kaderen in een onderzoek van de Antwerpse Participatie Ploeg, de organisatie die haar expertise met ons deelde om deze enquête op te stellen.

Door deze enquête in te vullen versterk je onze onderhandelingspositie. Waarvoor dank!

Met rood-witte groet
Het team van ACT as 1
i.s.m. de Antwerpse Participatie Ploeg

P.S. Stuur de link van deze bevraging naar hartenlust door naar liefhebbers van den Antwerp. Hoe meer resultaten we verzamelen, hoe groter onze kennis van wat de supporter van Royal Antwerp FC echt belangrijk vindt. De enquête wordt afgesloten op vrijdag 11 juli. Resultaten worden bekendgemaakt op de datum van de fandag, zondag 27 juli.