Come on you Danny!!!!

Als je het hebt over de belichaming van alles waar ACT as ONE voor staat, dan denken velen onder ons aan ‘Den Danny’. Supporter uit, supporter thuis en alle dagen ertussen. Een gouden hart ook. Altijd klaar met een helpende hand. Iemand met een transparante mening ook, die kan variëren tussen positief kritisch en chauvinistisch lyrisch. Het hart op de tong, zo hebben we ze graag.

Net zoals ACT as ONE heeft ook Danny altijd maar één doel voor ogen: het beste voor zijn club.

En voor zijn club moet veel wijken. Voor zijn club doet Danny zowat alles en is geen uitdaging hem te groot. Op 6 januari 2015 ging Danny de DIET as ONE-challenge aan. Vermageren met een streefdoel van 35kg. De weegschaal duidde toen 156,2 kg aan. En Danny zou Danny niet zijn als gaandeweg de uitdaging niet zou groeien terwijl de kilo’s slonken. Het streefdoel werd scherper gezet: 50 kilogram! Op 31 december kennen we het eindresultaat.

RAFC-supporter en ACT as ONE-lid Ludo Van Campenhout beloofde een bronzen Danny, in de stijl van de alom bekende Antwerpenaar 'de buildrager', als hij in zijn opzet zou slagen. Alsof daar ooit enige twijfel over bestond ...

Nog enkele dagen en dan kunnen we bovenstaande foto vervangen. Omdat de laatste loodjes altijd het zwaarst wegen, steken we Danny via deze weg graag een hart onder de riem. En we beloven nu al dat we nog andere Danny’s en Daniella’s willen helpen.

Volhouden makker, nog effekes. Coooome on, you Danny!