PERSBERICHT: ACT as ONE betrokken bij oplossing voor RAFC

Geachte

ACT as ONE mengt zich als vzw momenteel volop in de gesprekken met alle stakeholders binnen de NV RAFC Management en de vzw Royal Antwerp Football Club. We hopen hierover op korte termijn meer nieuws te kunnen brengen.
 
De gesprekken verlopen voorspoedig, maar voor de fans is de tijd gekomen om massaal lid te worden. Immers, hoe talrijker de leden ('owners' genaamd), des te interessanter ACT as ONE wordt als partner voor (potentiële) investeerders en des te sterker haar positie aan de onderhandelingstafel.

Sinds half december verdubbelde het aantal owners van ACT as ONE en elke dag springen er meer en meer mensen op de kar. We verwachten rond het weekend moeiteloos de kaap van de 1500 owners te ronden, maar kijken al verder vooruit en mikken nog hoger.
 
ACT as ONE schrijft op dit moment een nieuw verhaal voor onze geliefde Great Old. Supporters moeten niet langer toekijken vanaf de zijlijn, maar deze unieke kans benutten en meedoen!
 
The time is now, ACT as ONE!

Met rood-witte groet
Het team van ACT as ONE