ASC Classics maakt 8 owners

ASC Classics maakt 8 owners

Sinds de oprichting van ACT as ONE sprongen ruim 1500 supporters mee op de participatie-kar. Dit aantal groeit dagelijks en toont aan dat ook de meest kritische Antwerp-supporters (zijn we dat niet allemaal?) stilaan beginnen te beseffen welke enorme drive deze krachtenbundeling genereert. 

De druk van een rood-wit owner-legioen dat transparantie en inspraak eist, valt niet te onderschatten. En het kan snel gaan ...

In de race naar die beruchte 50%+1 verdient ASC Classics deze week een speciale vermelding. Met reservefondsen uit de clubkas werden in één klap 8 ownerships aangekocht. Een signaal dat kan tellen! Voorzitter Julien De Ridder overhandigde de cheque donderdag 12 februari aan Bram Broeckx en Steffen Peelmans van ACT as ONE. Hij bevestigde bovendien dat, als de financiële toestand van de supportersclub het toelaat, er in de toekomst nog Classics-ownerships zullen volgen. En de eerste voorzitter uit de geschiedenis van ACT as ONE hoopt samen met ons dat meer en meer ASC's dit voorbeeld zullen volgen en het veelbelovende project voor een fan owned community-club steunen.

Niks TINA*, het woord is eindelijk aan de supporters! Aan jou dus de vraag: ben je nog geen owner en twijfel je nog om in het diep te springen? Kom gerust naar een van de ACT as ONE-roadshows of evenementen voor meer informatie, volg onze website en Facebook-pagina, of laat je door je collega-supporters overtuigen van de waarde van jouw stem!

 

*There Is No Alternative