PERSBERICHT 12/3/2015 // ACT as ONE - Uitnodiging Persconferentie

PERSBERICHT // ACT as ONE - Uitnodiging Persconferentie

vrijdag 13/3 om 18u, Zuiderkroon Antwerpen
 

ACT as ONE ontvouwt plannen en start campagne met Kobe Ilsen

 
INVEST as ONE in RAFC - primeur voor Belgische competitie: De Community Club


Vrijdag organiseert ACT as ONE om 18u een persconferentie in de Zuiderkroon.  De fans van RAFC zullen daar hun visie voor een Community Club toelichten. Deze visie is onlosmakelijk verbonden aan het investeringsproject “INVEST as ONE”. En uiteraard worden ook de investeerder en de partner voor de crowdfunding voorgesteld. De visie en plannen zullen in een uitgebreid document ter beschikking gesteld worden aan de aanwezigen en alle informatie bevatten. Nadien wordt de mogelijkheid geboden aan de pers om vragen te stellen.

ACT as ONE staat voor transparantie en betrokkenheid, daarom nodigen zij met nadruk alle fans, owners, members, voetballiefhebbers, kortom iedereen met een hart voor Antwerp, uit om de persconferentie bij te wonen. We vragen er wel rekening mee te houden dat het maximum aantal bezoekers op deze locatie gelimiteerd is tot 400 personen.

"Because nothing else matters" - Kickoff campagne met Kobe Ilsen
ACT as ONE zal van de gelegenheid ook gebruik maken om haar campagne van start te laten gaan met 1 van de talrijke BV’s uit het Antwerpse en de voetbalwereld die mee hun schouders onder het project zetten.  Daarom zal aansluitend op het persmoment een fanmoment volgen waarbij alle aanwezige fans samen met Kobe Ilsen mogen uitschreeuwen dat er niets belangrijker is dan de redding van hun club in het TV-programma #hetsterkstenetwerk waarvan de opnames op dezelfde locatie plaatsvinden.

THINK as ONE: The coalition of the willing
Eerder deze week ontvouwde ACT as ONE zijn ‘coalition of the willing’. Een oproep aan enerzijds alle mensen met een hart voor Antwerp om op korte termijn samen te werken aan de redding van de club en, op langere termijn, de herop- en verdere uitbouw van de club te realiseren. Anderzijds een oproep om vanuit de hele Antwerp-familie het bedrag van één miljoen euro bij elkaar te brengen.

Via crowdfunding wil ACT as ONE er dan voor zorgen dat voor elke euro die de supporters inzamelen, investeerders en andere partners gezamenlijk hetzelfde bedrag bij elkaar halen. We gaan dus voor een bedrag van twee miljoen euro, om alvast de eerste hindernis richting een duurzame toekomst voor de Royal Antwerp Football Club te kunnen nemen.

Met rood-witte groet
Het team van ACT as ONE