Bedeling eerste reeks van 1000 ownerboxen

Bedeling eerste reeks van 1000 ownerboxen

Zondag 29 maart kunnen de eerste 1000 owners van ACT as ONE -tijdens het paasfeest van de Antwerp Devils- terecht op de Bosuil om er hun ownerbox op te halen. De box bevat onder andere jouw gepersonaliseerde sjaal en membershipcard.

Afhalen kan tussen 14 en 18 uur aan de stand van ACT as ONE onder tribune drie. Om alles vlot en correct te laten verlopen vragen we iedereen om je identiteitsbewijs mee te brengen.

Wie zondag niet aanwezig kan zijn, kan via het document ‘toestemming afhaling ownerbox’ iemand zijn/haar ownerbox in ontvangst laten nemen. Vergeet in dat geval ook geen kopie van voor- en achterkant van jouw identiteitskaart mee te geven!

De eerste 1000 mensen die voor 1 januari 2015 owner werden krijgen deze week ter bevestiging van ons een mail waarin ze uitgenodigd worden om de ownerbox op te halen. Hou dus je mailbox in de gaten wanneer je twijfelt of jij bij de eerste 1000 bent of niet.

Van de bestelling van de tweede lading ownerboxen (1000-1832) wordt ondertussen ook werk gemaakt. Voor de bedeling hiervan mikken we op begin mei.