Uitnodiging 2 april: Wat nu met Antwerp?

UITNODIGING: 2 april, 19:30u, Ommeganckstraat 47-49, 2018 Antwerpen

Alle leden en supportersclubs van FASC
Alle leden en sympathisanten van ASA
Alle owners en sympathisanten van ACT as ONE
Iedereen die Antwerp een warm hart toedraagt

De komende dagen zullen beslissen over de toekomst van onze club. Hoe die er zal uitzien, kan op dit moment niemand met zekerheid voorspellen.

Maar ACT as ONE wil samen met jullie stelling nemen op donderdag 2 april, want wat die toekomst ook zal zijn, als supporters zullen we de rangen moeten sluiten om mee te werken aan de uitbouw van een duurzaam Antwerp.

Halen we alsnog de licentie wat wij als ACT as ONE nog steeds hopen  dan verdient de nieuwe sterke man alle samenwerking met de supporters. 

Als het tegengestelde waarheid zou worden, dan hebben we de voorbije weken en maanden kostbare tijd verloren en zullen we samen veel puin moeten ruimen om te redden wat er te redden valt.

Daarom nodigen wij graag alle Antwerp-supporters uit op donderdagavond 2 april, om 19u30. Aangezien het Atrium die avond bezet blijkt, wijken we weer uit naar de Ommeganckstraat 47-49 in Antwerpen. De parking van ca. 90 plaatsen (bereikbaar via de Provinciestraat 56) is voor ons gereserveerd. We raden wel aan om te carpoolen.

Deel deze uitnodiging gerust met je Antwerp-vrienden.

Met rood-witte groet
Het team van ACT as ONE

 

P.S. Uiteraard kan je ter plaatse ook owner worden of je ownership upgraden. De Antwerp-klassieker Bosuil 90 nog niet in je collectie? Op zoek naar een pin, armbandje, sticker of andere merchandise? Toch onzen Danny zijn DIET as ONE sponsoren? Het kan allemaal die avond!