Persbericht 07-03-2015: 'VOORWAARDEN LICENTIE RAFC KUNNEN VOLDAAN'

PERSBERICHT


Antwerpen, 7 maart 2015 – voor onmiddellijke publicatie
 

VOORWAARDEN LICENTIE RAFC KUNNEN VOLDAAN

ACT as ONE verwacht onmiddellijke indiening
 
ACT as ONE blijft de hand reiken aan iedereen die het beste voorheeft met Antwerp en herhaalt zijn oproep. Op de ruïnes van onze club moet er opnieuw gebouwd worden aan de toekomst. Naast een langetermijnvisie vereist dat vandaag urgente maatregelen op de korte termijn.

Op korte termijn dient de club de licentieaanvraag in te dienen. ACT as ONE benadrukt dat de indiening van het licentiedossier cruciaal is voor het voortbestaan van de club en het project dat ervoor moet zorgen dat er opnieuw gebouwd kan worden. Er is geen valabele reden om nog te talmen: zoals de kaarten nu liggen, is het perfect mogelijk om aan alle licentievoorwaarden van de KBVB te voldoen.

ACT as ONE verwacht dan ook dat het dossier onmiddellijk wordt ingediend. Pokeren met de toekomst van onze club is nooit een goed idee, maar kan in de huidige, precaire situatie fataal zijn voor Royal Antwerp Football Club. Dat is alvast één facet van de Antwerp-cultuur waar ACT as ONE komaf mee wil maken. Geen woorden, maar daden!