Rust zacht Wim

Beste Antwerp Community,

 

Zaterdag nog zag Wim De Clerck zijn wens vervuld en gaf hij op de Bosuil de aftrap onder een emotioneel You’ll never walk alone en een daverend applaus. Als Antwerp-fan in hart en nieren deed hem dit veel deugd. Vanochtend bereikte ons het trieste nieuws dat Wim vannacht van ons is heengegaan.

In zijn laatste momenten was hij omringd door de mensen die hij graag zag. Laten ons daarom  als Antwerp Community massaal gehoor geven  aan de oproep van zijn familie en hen omringen bij het afscheid van Wim. Met hen brengen we hem een laatste rood-witte groet. Het gevoel van samenhorigheid zal samen met de mooie herinneringen aan Wim een glimlach toveren op ieders gezicht, door de tranen heen.


Wim makker, you’ll never walk alone!


Maandag 16/03 om 10u15 zal de plechtigheid plaatsvinden in het crematorium van Wilrijk