Open Algemene Vergadering - zaterdag 2 mei, Bosuilstadion

Op zaterdag 2 mei zal de eerste ACT as ONE day georganiseerd worden. Dankzij een samenwerking met de jeugd en de club zal deze dag doorgaan op de heilige Bosuilgrond, waar ieder supporter zich thuis voelt. Via deze weg willen wij beiden dan ook bedanken voor deze mogelijkheid.

De dag zal worden afgetrapt met een eerste voetbalcolloquium onder de titel: “Fan participatie: hinderpaal of hefboom?” We verwelkomen sprekers uit binnen –en buitenland en kunnen nu reeds spreken van een meer dan geslaagde opzet. Zo zegde met Regi Van Acker een ex-trainer toe om aanwezig te zijn en lopen de inschrijvingen als een trein. Tegen de 70 man heeft zich reeds ingeschreven en buiten onze eigen supporters zullen we ook mensen verwelkomen van KV Mechelen, Sporting Lokeren, Racing Genk, Eskabee, Zulte Waregem en KSV Roeselaere. Met John Martin verwelkomen we bovendien de voorzitter van de Belgian Supporters en we hopen dat de lijst nog zal aangroeien natuurlijk. Inschrijven is gratis!

Inschrijven kan hier

Facebookevenement hier

Rond 14u30 begint het tweede luik van de dag: de Algemene Vergadering. We zullen rekening houden met het licentiedossier gezien de zitting van 27 april. Natuurlijk hopen wij dat er tegen dan al goed nieuws zal zijn in de vorm van een volgend seizoen in tweede klasse, waarin we samen met meneer Decuyper kunnen werken aan zijn, en onze, ambities. We hopen hem dan ook te verwelkomen op deze ACT as ONE day, hopelijk reeds samen met enkele van de nieuwe sterke mannen, en wie weet ook eindelijk enkele vrouwen, die de club willen herstellen in haar grandeur van weleer. De agenda zal de komende dagen bepaald worden maar we kunnen wel al een tipje van de sluier lichten want tijdens de Algemene Vergadering zal er een panelgesprek plaatsvinden rond community-werking, met daarin gastsprekers van de City Pirates en, hopelijk, een nog niet nader genoemde eerste klasse club. Eerstdaags verwachten we jullie de naam te kunnen meegeven.

Facebookevenement hier

Hoe we de eerste ACT as ONE day zullen afsluiten, daar wordt nog aan gewerkt.

Wel zouden we graag een deel van de opbrengst reserveren om de jeugd te helpen daar waar ze het nodig acht. Met ASA en FASC zal contact worden genomen om te kijken hoe we samen van deze dag een echte Antwerp dag kunnen maken in de spirit van ACT as ONE: “We are all owners!”.

Mensen die zelf ook ideeën zouden hebben om deze dag uit te breiden, laat ze ons weten door een mailtje te sturen naar community@actasone.be