ORDER NOW! ACT as ONE - COPA

Met enige trots stellen wij een samenwerking met COPA Football voor. COPA Football is een Nederlands merk dat kwalitatieve voetbalshirts maakt. De t-shirts van COPA Football hebben een nostalgische blik naar de voetbalcultuur van de jaren '70 en '80.

De ‘Designed by…’ lijn van COPA bestaat anno 2015 uit meer dan 100 modieuze ontwerpen die allemaal voetbal als inspiratie hebben. De T-shirts krijgen een speciale behandeling, zonder twijfel COPA’s best bewaarde geheim, waardoor ze een superzachte touch hebben. Kijk wel uit, eenmaal begonnen aan de shirtjes van COPA betekent meteen dat je niet meer kunt stoppen!

Binnenkort komt dit 'Designed by...' shirt in de collectie, een reportage van Marco Magielse over onze 'Hel van Deurne', een nostalgische look op de Bosuil. Dit shirt is te koop voor 29.99 EURO. Maten gaan van S to XXL.

De COPA Classic lijn is de roots van COPA sinds de start in 1998. De Classic lijn bestaat uit meer dan 250 verschillende retro shirts, jacks en broeken, zowel draagbaar op als naast het veld. Alle tijdloze retro items zijn geïnspireerd door memorabele teams, spelers, wedstrijden en toernooien uit de voetbalhistorie. Ze reflecteren de kernwaarden van COPA als puur voetbalmerk en de liefde voor het voetbal.

Ons retro-shirt is van TV-Ekspres, deze sponsor domineerde de jaren '80 en is naast Bell een icoon in de shirtsponsoring van onze club. Dit shirt is te koop voor 49,99 EURO. Maten gaan van S to XXL.