Antwerp behaalt licentie - Grijpt Decuyper de historische kans op fanparticipatie in RAFC?

ACT as ONE wil Patrick Decuyper van harte  feliciteren met de goede afloop van de licentieproblematiek. Onze club nam een zoveelste hindernis, maar het parcours dat nog wacht, is lang en ligt bezaaid met vele uitdagingen. Het sportieve en extrasportieve herstel moet de negatieve gevoelswaarde waaronder onze club en haar community op dit ogenblik te diep gebukt loopt, ombuigen in de positieve flow die ze verdient. Daarvoor moet de bestuurcultuur broodnodig veranderen, anders is die ombuiging onmogelijk. ACT as ONE wil in dat proces een actieve rol spelen. 

ACT as ONE wil haar bestuurlijke medeverantwoordelijkheid opnemen én de geschiedenis en integriteit van onze club samen met Patrick Decuyper in bescherming nemen.

Act as ONE is er nog altijd van overtuigd dat een intensieve samenwerking van het nieuwe bestuur mét de supporters een absolute must is om eindelijk het potentieel van onze club optimaal te laten renderen en de slapende reus wakker te maken.

ACT as ONE hoopt dan ook dat we in het volgende seizoen als één grote Antwerp Community het vertrouwen geven aan elkaar en de handen ineenslaan. Samen, hand in hand!