ACT as ONE goes WE COME ONE

Alle supporters op 1 lijn? Daar dromen we op de Bosuil allemaal van en ACT as ONE werkt daar maar al te graag aan mee. Op 3 april gebruikten ook wij al eens de #WeComeOne waarmee we onder Warren Joyce net naast de promotie grepen. 

Maar uitstel is geen afstel! Daarom verdient dit topinitiatief van de club een massale ACT as ONE-respons. Een deel van onze vrouwelijke owners geven alvast het goede voorbeeld en halen de attributen van ACT as ONE en RAFC boven om hun foto in te sturen!

En jij? Jij doet toch ook mee zeker?!

Dat kan op twee manieren:

  1. Bezorg ons jouw foto met je nr 1-vinger en een sjaal, pin, bandje, ... van ACT as ONE en/of RAFC. Wij geven hem een plekje op onze WALL of ONE en uploaden hem op WE COME ONE!
  2. Bezorg ons jouw foto met je nr 1-vinger en een sjaal, pin, bandje, ... van ACT as ONE en/of RAFC en wij geven hem een plekje op onze WALL of ONE. Upload je foto zelf op de website van WE COME ONE!

Denk eraan: 10.000 exemplaren is de uitdaging én de Antwerp familie is groot genoeg om daarin te slagen. Come on you Reds!