ACT as ONE op de fandag

Wat valt er allemaal te doen in onze dubbelstand?

De club heeft er alvast opnieuw alles aan gedaan om van de fandag een succes te maken. Graag nodigen ook wij elke Antwerp-supporter uit om ook eens bij ons te passeren én willen we jullie vragen om zeker de andere standjes, van de verschillende supporterclubs, niet te vergeten!

1.     Owner worden

Uiteraard kan je owner worden van ACT as ONE, en zo mee helpen aan de verdere uitbouw van de fanparticipatie waarvoor we ijveren. Kies zelf of je meteen de volledige 135 euro betaalt (cash of met Bancontact) of een afbetalingsplan opstart.

2.     GRATIS NUNACO MEMBER worden

De Antwerp-supporters schrijven geschiedenis in het Belgisch voetballandschap: zij zijn de eersten die eigenaar worden van het stamnummer van hun club, de naam en haar kleuren, de NUNACO zoals we op Antwerp zeggen. Aan de voorwaarden en de juridische finetuning van de zogenaamde Golden Share (een vetorecht van de supporters over NUNACO) wordt nog volop gewerkt, maar zodra dat achter de rug is  en de owners van ACT as ONE hun goedkeuring hebben gegeven, kan élke Antwerp-fan mee beslissen over de NUNACO.

Zo kan je als Antwerp-supporter verhalen vermijden als dat van Cardiff City (bijnaam The Bluebirds) dat in 2012 werd gekocht door Vincent Tan. De naamswijziging naar Cardiff City Dragons kreeg hij niet doorgedrukt, maar hij veranderde wel het logo van een blauwe vogel naar een rode draak en de shirtkleur van blauw naar rood. Horror voor de fans.

De NUNACO is ook van elke supporter en daarom geven we ook de niet-owners onder de rood-witten nu al de kans om zich hiervoor voor gratis te registreren. Als geregistreerd Antwerp-supporter kan je dan mee stemmen, als er ooit een beslissing over NUNACO genomen moet worden.

Laat dus je supportersstem horen en registreer je bij de stand van ACT as ONE.

3.     Een foto voor 1 euro

Om de #wecomeone-uitdaging van de club een duwtje in de rug te geven, maar ook om jou als Antwerp-supporters een fijn aandenken mee naar huis te geven, kan je voor 1 luttele euro jouw fandag-foto laten maken en ophalen aan de stand van ACT as ONE!

Wel of geen eigen smartphone met camera? Maakt niet uit, bij ACT as ONE kan iedereen op de gevoelige plaat!


Heb je geen eigen camera?

Onze fotografen lopen op de fandag rond. Klamp hen aan en zij nemen met plezier je foto! Elk uur uploaden zij de foto’s dan op één van de pc’s aan onze stand, waar jij je foto kan oppikken.


Met camera van je smartphone?

Download nu al de app ‘Flickr’ op je smartphone en installeer hem met de volgende login en paswoord:

-        Login: fandag1880@yahoo.com

-        Paswoord: fandag2015

Nu ben je klaar om foto’s te trekken die je op de fandag direct kan uploaden in het webalbum.


PHOTO as ONE

Voor amper 1 euro drukt een fotoprinter in onze stand jouw foto (10x15cm) in kleur en voorzien van een gelamineerde laag.

Wil je er graag het logo van ACT as ONE laten opzetten? Geen probleem! En de foto’s met het 1-gebaar zullen wij opnieuw in onze #WALLasONE plaatsen, zodat de club ze daar kan downloaden richting de 10.000 selfies die ze voor ogen heeft.

4.     Voor de kinderen

Kinderen krijgen bij ons een gratis ACT as ONE-ballon en voor 1 euro hebben ze  - zoals het hoort voor de allerkleinsten – altijd prijs bij het ballen gooien.

5.     Voor de grote jongens en meisjes

Die betalen twee euro en strijden om de eer. Een ferme madame zal jullie ontvangen en de kans geven om haar twee ballonnen te laten knallen. Een best out of three kost 5 euro.

6.     Merchandising

De pins, polsbandjes en stickers van ACT as ONE ken je ondertussen al. Ook het T-shirts ‘135 jaar Antwerp’ is genoegzaam gekend (en verkrijgbaar aan onze stand voor 20€). Maar op de fandag kan je ook de hand leggen op enkele vette nieuwe hebbedingen!

Het 'Designed by...' T-shirt (29,90€), naar een fotoreportage van Marco Magielse over onze 'Hel van Deurne', straalt de nostalgische look van de Bosuil uit.

Ook het TV Ekspres-shirt (49.90€) ligt op jou te wachten. Deze felbegeerde retro-replica van COPA ademt de sfeer van de jaren 80, toen onze shirtsponsor even dominant in beeld was als onze club dominant was in eerste klasse en Europa. Maar haast je, want de voorraad is beperkt!

Loopt de verkoop zoals je van deze shirts mag verwachten, dan zit er meer opwindende merchandise in de pijplijn en mogen onze trouwe owners op een welverdiende korting rekenen .

7.     Voor de community-werking

De opbrengst die we met ACT as ONE op de fandag genereren, zetten we opzij voor de community-werking die we met de club voor ogen hebben.