WAT DOET ACT as ONE de laatste maanden?

 “Hoe ver staat het nu met ACT as ONE, want er lijkt sinds de zomer niets meer te gebeuren?” Die vraag krijgen we de laatste tijd steeds vaker via sociale media en mail. 

Stilzitten hebben we alvast niet gedaan: ACT as ONE verspreidde de oproep van de club om massaal foto’s te verzamelen en bood logistieke hulp voor de WeComeOne-banner die zou gemaakt worden. We riepen de fans op om voor een volle Bosuil te zorgen bij de eerste thuiswedstrijd, we verkochten mee rode neuzen en wanneer de club dat vroeg, schoten we te hulp.

Wat de andere zaken betreft vroegen we het clubbestuur om voor 15 januari 2016 een antwoord te geven. In een gesprek zaterdag vroeg dhr. Decuyper die ‘deadline’ te verschuiven naar de eerste week van februari, zodat de vragen en opmerkingen nog een keer besproken kunnen worden op het overlegcomité van maandag 01 februari. 
We erkennen dat de reorganisatie van de club de nodige tijd en rust vereist. Daarom komen we nogmaals tegemoet aan de vraag van het clubbestuur en vragen we onze achterban een beetje extra geduld : onze beloofde communicatie over de voorbije maanden krijg je dus pas in de eerste week van februari.

Met rood-witte groeten, 

Het team van ACT as ONE