Nieuw bestuur ACT as ONE

We zijn blij je te kunnen meedelen dat de hele voorgestelde ploeg van kandidaten voor de raad van bestuur van ACT as ONE verkozen is. Weldra zitten Bart Van de Venster, Bram Broeckx, Jan (Jake) Van Cauwenbergh, Peggy Dewinter, Peter Van Ende, Robert Vinck, Steffen Peelmans, Sven Molenaar en Wim Geerts samen om een nieuwe voorzitter aan te duiden en de krijtlijnen voor de komende twee jaar uit te zetten. Heb je de voorstelling van de kandidaten gemist? Je vindt ze via deze link.

We zijn ook blij dat jullie zo massaal aanwezig waren en online of via volmacht stemden. Het bewijs dat sportief succes en zorg voor de toekomst perfect hand in hand gaan voor de Antwerp-supporter. Voor de nieuwe bestuursploeg een hart onder de riem om verder te ijveren voor de realisatie van onze doelstellingen!

En nu onze Reds naar de titel supporteren!