Onderhandelingen met nieuw supportersorgaan: stand van zaken

Beste Owners en sympathisanten

In januari kregen we van onze owners een mandaat om te onderhandelen met de oprichters van een nieuw ‘overkoepelend’ Antwerp-supportersorgaan. Sindsdien hebben wij, de bestuurders van ACT as ONE, al meerdere keren vergaderd met de oprichters. Om de gesprekken constructief en in alle sereniteit te laten verlopen, kunnen we momenteel geen details over de onderhandelingen vrijgeven. Maar wat we aan de oprichters van het nieuwe orgaan hebben meegedeeld, en wat sowieso vaststaat, is dat ACT as ONE zal blijven bestaan. Wij zullen ons blijven inzetten voor fan-participatie, en voor de belangen van alle Antwerp-supporters.

Van zodra we meer details kunnen vrijgeven, zullen jullie daarvan onmiddellijk bericht ontvangen.

Nu hopen op een klinkende zege van onze helden tegen Lommel United en puntenverlies van Lierse SK!

Met rood-witte groet
Het bestuur van ACT as ONE