De Community-werking van ACT as ONE lanceert: CHALLENGE as ONE

ACT as ONE werd in het leven geroepen door Antwerp-supporters om aan de buitenwereld te laten zien dat ze meer kunnen dan enkel supporteren, dat ze een meerwaarde kunnen zijn voor hun club. Samenwerking staat daarbij centraal. De krachtlijnen van die samenwerking krijgen stilaan vorm en daarom starten wij vandaag met een initiatief waar we al sinds vorig seizoen op broeden. Nu we met onze club aan een nieuw hoofdstuk beginnen, is de tijd rijp om het te lanceren.

Veel supporters haakten de laatste jaren af. Te veel. Het zijn nochtans precies de supporters die nodig zijn om de slapende reus wakker te maken. Hoe talrijker de supporters die de longen uit hun lijf zingen, hoe sterker de vocale steun voor de ploeg op het veld en hoe meer financiële speelruimte voor de club.

Om dat legioen zo sterk mogelijk te maken, dagen wij alle Antwerp-supporters uit om mee te doen met de CHALLENGE as ONE!

De Community-werking van ACT as ONE lanceert: CHALLENGE as ONE

De CHALLENGE as ONE is er voor iedereen, van de jongste supporter tot de oudste, van de spelers tot de bestuurders, de sponsors en de investeerders. De hele Antwerp-community dus! We zullen op regelmatige tijdstippen zo’n CHALLENGE as ONE organiseren. Vandaag geven we de aftrap voor de allereerste!

Op zaterdag 29 augustus ontvangt Antwerp voor zijn eerste thuiswedstrijd van het seizoen Patro Eisden. Dat we door een vrij weekend op speeldag 1 de competitie met drie punten achterstand aanvangen op de leider, vergeten we gewoon. Meer nog, wij willen die wedstrijd met een voorsprong beginnen!

ACT as ONE daagt daarom elke supporter uit om (bij voorkeur) drie afgehaakte supporters mee te brengen naar de wedstrijd tegen Patro Eisden. Enige voorwaarde om nadien zelf iemand uit te kunnen dagen is om minstens, op zijn Antwerps en dat mag dus een beetje stoeferig zijn, één Antwerp item te tonen in je eigen filmpje en af te sluiten met de inmiddels legendarische woorden: “Zedde golle supporters, of bedeurven danskes?!”

Ga de CHALLENGE as ONE aan! Daag elkaar uit! Vul de Bosuil tot de nok! Schud de reus wakker! Come on you reds!

Hieronder geven enkele mensen van ACT as ONE alvast de eerste aanzet: CHALLENGE as ONE