ACT as 1 ontvangt aanzienlijke som geld

Eens te meer blijkt dat ACT as 1 meer is dan een naam. Nadat eerder al FAS(C) ervoor zorgde dat de winst van het magnifieke boek '90 jaar Bosuil' naar ons supportersproject ging, was het vrijdag de beurt aan ASA om een eerste succesvolle benefietactie af te ronden.

De voorzitter van de Antwerp Supporters Adviesraad, Paul Druijve, overhandigde aan de aanwezige bestuurders van ACT as 1, Peter Mertens en Bart van de Venster, een cheque van zo maar eventjes 10.000€! Dit gigantische bedrag is het resultaat van de eerste succesvolle steunkaartenverkoop ten voordele van ACT as 1.

Even mooi als het bedrag zelf is de manier waarop het werd ingezameld: heel wat supporters die in het project voor fanparticipatie geloven, hebben hun medesupporters en sympathisanten van Antwerp overtuigd om mee hun steentje daartoe bij te dragen. Terwijl het geld binnenkomt, wordt ons plan voor een duurzame topclub uitgedragen.

Wij danken alle verkopers voor hun niet-aflatende inzet voor ACT as 1 en uiteraard ook ASA, dat de organisatie van deze verkoop op zich nam.