Ik wil Sponsor worden

Wij spreken liever niet over sponsoring in de traditionele vorm, maar denken juist in samenwerkingen. Of dit nu een samenwerking op maatschappelijk, promotioneel of commercieel gebied is. 

Ons doel is een Businessclub op te richten die moet uitgroeien tot een van de grootste zakelijke netwerkplatformen van de regio. De diversiteit van de bedrijven die lid zijn van onze Businessclub; van kleine, regionaal opererende bedrijven, tot middelgrote, grote ondernemingen en multinationals is een troef die u op verschillende niveau`s netwerkmogelijkheden aan kan bieden.

Contacteer ons commercieel team vandaag nog.

Ik wil Owner worden

Je ziet de ernst van de situatie in en wil mee helpen bouwen aan een mooie toekomst voor onze Royal Antwerp FC.

Je wil mee aan de wieg staan van het pionierswerk dat ACT as ONE aan het verrichten is. 

Om je helemaal over de streep te trekken zetten we de de voordelen van Ownership nog even op een rijtje: 

  • Aanwezig op de Algemene Vergadering
  • Nieuwsbrief
  • Ownerpakket
  • Neem deel aan beslissende stemmingen 

Druk nu op die button, vul het formulier in en maak als de bliksem je 135€ over. Bedankt!

Vrijwilligers gezocht

Misschien wil je wel als vrijwilliger aan de slag? 

Wil jij meehelpen op evenementen, flyers uitdelen,  ben je een administratieve duizendpoot of een commercieel brein? 

We hebben iedereen nodig om ACT as ONE in zijn opzet te laten slagen. De gemeenschap van Antwerpen moet actief aan de slag, met onze Bosuil als kloppend hart

Geef je vandaag nog op als vrijwilliger door je gegevens door te sturen. Zet er even bij met wat je kan helpen.

Alvast Bedankt!

 

 

 

Jij kan het verschil maken. 

Iedereen kan lid worden van de vzw:

  • Werkelijke leden zijn Antwerp-fans of sympathisanten die 125€ betalen/betaalden om ‘owner’ te worden om op termijn een daadwerkelijke participatie in de aandelen van de club na te streven. Zij genieten alle lidmaatschapsrechten die in de statuten van de vzw ACT as ONE zijn opgenomen.
  • Toegetreden leden (de steunende leden). Om het ledenaantal en de representativiteit van ACT as ONE te vergroten, maken we het steunend lidmaatschap van ACT as ONE een stuk aantrekkelijker: elke Antwerp-fan kan zich vanaf nu heel eenvoudig via een owner aanmelden en na aanvaarding door de raad van bestuur van ACT as ONE, steunend lid worden.

ACT as ONE wil dus zo veel mogelijk Owners hebben. De basis van de vzw moet zo breed mogelijk zijn, want hoe meer geld er in kas is, hoe beter onze onderhandelingspositie met de eigenaars van de club.

Wanneer de raad van bestuur (het democratisch verkozen bestuur van ACT as ONE) de club doorgelicht heeft zal het alle mogelijke pistes tot participatie in de club bekijken. De raad van bestuur beslist nooit zelf voor wat er met het geld van de VZW gebeurt. Hiervoor worden alle leden samengeroepen, dit noemen we de Algemene Vergadering.

Als Owner beslis je mee op welk voorstel ACT as ONE zal ingaan. Nadat alle voorstellen onderzocht zijn zal het bestuur van ACT as ONE een Algemene Vergadering samenroepen tussen alle Owners. Op deze vergadering zal je dus mee beslissen over de richting die ACT as ONE uitgaat.

Wat is het risico?

Dat is net het mooie van de zaak, er is geen risico aan verbonden!

Er zijn 2 scenario’s:

  • ACT as ONE slaagt in zijn opzet en behaalt een participatie in de club. Missie geslaagd en iedereen tevreden! De club is in handen van de fans.
  • ACT as ONEgaat niet in op de voorstellen van de club en wordt ontbonden. In dat geval belooft ACT as ONE volgens haar statuten om de lidmaatschapsbijdrage uit het beschikbare actief terug te storten!

Vertel het Verder

Vertel al je vrienden en familie over ACT as ONE.

Deel onze website, deel de Facebookpagina, tweet met ons mee, en vooral... praat erover!

Er is geen betere ambassadeur dan jezelf, dus maak jezelf vandaag nog lid en maak het verschil!

Volg ons op Facebook of Twitter door op onderstaande icoontjes te klikken.