Voorzitter - Wim Geerts (10 april 1979) kwam via ASC 150 in contact met de initiatiefnemers van ACT as ONE en heeft zich daar vanaf dat moment volop voor gesmeten. In het dagelijkse leven is hij managing director bij Fluvia Tanker Chartering NV en via de Nederlandse holding en contacten bij Feyenoord heeft hij in de loop der jaren veel opgestoken over fan community en crowd funding bij privépersonen en bedrijven. Wim is ook medeoprichter van ACT as ONE.

 

Secretaris - Peggy Dewinter (15 juni 1965) komt uit een familie waar al bij haar overgrootouders rood-wit bloed door de aderen stroomde. Peggy had als 5-jarige het gelukdeze microbe van haar vader mee te krijgen, en zoals men zegt: “Antwerp-supporter ben je voor het leven.” Peggy kijkt nostalgisch terug naar de vele mooie momenten die de supporters met hun ploeg beleefden, maar – helaas – ook de vele dieptepunten, vaak te wijten aan het beleid. Daarom wil ze ‘vechten’ voor een toekomst waar de supporters er mee voor zorgen dat RAFC in veilige wateren vaart. Het wordt trouwens hoog tijd dat de ondertussen toch al talrijke voetbalminded vrouwen op de Bosuil van zich laten horen en daar wil Peggy met plezier voorloper in zijn.

Penningmeester - Bram Broeckx (26 maart 1981) speelde vanaf de Duiveltjes bij onze club en was toen al op de tribunes te vinden. In 2000 richtte hij een supportersclub op, en ging als secretaris van de FAS(C) (2003-2015) op zoek naar wat de fan voor Royal Antwerp FC kan betekenen. In 2011 zo bij Supporters Direct terecht gekomen. Met hun kennis heeft hij de FAS(C) omgevormd naar een VZW die supportersparticipatie nastreeft. Door de contacten met supporters uit alle uithoeken van Europa bezitten we een schat aan informatie. Hij werkt momenteel als Administratief Bediende bij Ragueneau BVBA.

Sven Molenaar (19 juli 1979) speelde van 1995 tot 1999 voor de UEFA’s en reserven van RAFC en zit als trouwe Antwerp-supporter al 30 jaar op Tribune II. Hij is momenteel T2 en lid van de raad van bestuur van KFC Schoten SK. Als Master in de Taal- en Letterkunde was hij leraar Nederlands, Frans en Engels (Stedelijk Onderwijs Antwerpen). Sinds 2012 is hij onderwijsassistent op de Universiteit Antwerpen. Hij studeerde ook Vergadertechnieken en Groepsmanagement, heeft ervaring met spreken op internationale congressen en is gepubliceerde onderzoeker. Sven was al lid van de kernvergadering van ACT as ONE en stelde het project van de vzw voor aan de socio’s van Standard Luik (juli 2015), samen met voorzitter Bart Van de Venster. Zijn motivatie: “Fanparticipatie in voetbalclubs is nodig. Supporters zijn de rechtmatige eigenaars van hun club, want zonder hen overleeft de club niet. Dat zelfs clubs met duizenden supporters zomaar van eigenaar veranderen, of zelfs helemaal verdwijnen, is een schande. Dat mag nooit gebeuren met Royal Antwerp Football Club. En daarvoor wil ik me inzetten. Als de owners van ACT as ONE mij een mandaat geven voor de raad van bestuur, dan zal ik mijn talenkennis, communicatievaardigheden en uitgebreide netwerken in de voetbalwereld en daarbuiten, aanwenden om de Antwerp Community te versterken, uit te breiden, en naar hun wens te vertegenwoordigen. Mijn persoonlijke nadruk zal liggen op communicatie, en op het creëren van een politiek draagvlak zodat fanparticipatie in voetbalclubs verplicht wordt bij wet.”

Bart Van de Venster (9 april 1966) is legal manager bij een investeringsmaatschappij, Antwerp-supporter en expert op het gebied van burgerparticipatie. Zijn ervaring en contacten in beide domeinen zijn van onschatbare waarde voor ACT as ONE. Bart is ook medeoprichter en gewezen voorzitter ad interim bij ACT as ONE.